Stoiximan Super League

Κουλιμπαλί: «Θετικό ότι ενδιαφέρονται σύλλογοι για μένα»

Ως μία επιβράβευση της δουλειάς του στον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος πρόσθεσε πως σκοπός του είναι να κάνει το καλύτερο για το «τριφύλλι».

Ενήμερος για το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού προς το πρόσωπο του δήλωσε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος τόνισε πως το γεγονός αυτό αποτελεί επιβεβαίωση πως κάνει καλά τη δουλειά του στο Παναθηναϊκό, ωστόσο πρόσθεσε πως σκοπός του είναι να κάνει το καλύτερο για το «τριφύλλι» και να το βοηθήσει να πάρει νίκες.

Παράλληλα, σχολιάζοντας την κατάσταση που βρίσκονται οι πράσινοι υποστήριξε πως όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει, ωστόσο υποχρέωση του ίδιου και των συμπαικτών του είναι να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο novasports.gr:

Για το πως αντιλαμβάνεται ο ίδιος την κατάσταση:
«Όλοι ξέρουμε την κατάσταση εδώ. Βεβαίως είναι λεπτό το ζήτημα, εμείς παραμένουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό».

Για τα σενάρια για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού:
«Κι εγώ έχω διαβάσει τα δημοσιεύματα. Θετικό είναι το γεγονός ότι ενδιαφέρονται σύλλογοι για μένα. Σημαίνει ότι κάνω καλά την δουλειά μου. Όμως βρίσκομαι εδώ και σκοπός μου είναι κάνω το καλύτερο για να πάρουμε νίκες αρχικά μέχρι τον Γενάρη αλλά και στην συνέχεια».

Για το ματς με την Λαμία και την αδυναμία εκτός έδρας:
«Σαφώς τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα εκτός έδρας γιατί δεν έχουμε τους φιλάθλους μας που μας δίνουν μεγάλη δύναμη. Ελπίζω στην Λαμία να έχουμε κάποιος οπαδούς μαζί μας. Ομάδες σαν την Λαμία μας περιμένουν όμως εμείς πάμε εκεί για την νίκη».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας:
«Η άμυνα δεν είναι μόνο οι τέσσερις παίκτες, είναι όλη η ομάδα. Πρέπει όλοι να είναι δεμένοι, στον Παναθηναϊκό πρέπει να είσαι σε συνεχή επίθεση και αυτό παίζει ρόλο γιατί αναγκάζεις τον αντίπαλο να παίξει αναλόγως».

Για το αν ο ίδιος σκέφτεται το σκοράρισμα:
«Δεν έχω συνηθίσει να σκοράρω, αλλά όταν έρθει αυτό θα κάνω μία μεγάλη γιορτή».

Για την νίκη με την ΑΕΛ και τον τρόπο που αυτή ήρθε:
«Στο μυαλό όταν βλέπεις δύο παίκτες να έχουν πάρει κόκκινη κάρτα τα πράγματα δυσκολεύουν. Μετά την πρώτη κόκκινη μας ισοφάρισαν. Έπρεπε να τρέξουμε περισσότερο, είχαμε και τους φιλάθλους μας και έτσι καταφέραμε να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x