Stoiximan Super League

«Κουλούρια» για Ξάνθη και Κέρκυρα

Δεν «έβγαλε» νικητή η φιλική αναμέτρηση της Ξάνθης με την Κέρκυρα επί βουλγαρικού εδάφους (0-0).

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση της Ξάνθης με την Κέρκυρα, που διεξήχθη στο Τέτεβεν της Βουλγαρίας.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τους ακρίτες να έχουν περισσότερες ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο μέρος, για να πάρουν μία νίκη-γοήτρου.

Όπως είναι φυσικό, τόσο ο Μίλαν Ράσταβατς, όσο και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος χρησιμοποίησαν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους και δοκίμασαν πολλά διαφορετικά σχήματα.

Στο πρώτο 45λεπτο, οι Μπαλάφας, Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Σβάρνας είχαν καλές στιγμές για την Ξάνθη για να βρουν δίχτυα, όμως απέτυχαν στις προσπάθειες, όπως συνέβη και στην επανάληψη, με κύριο πρωταγωνιστή τον Κάστρο αυτή τη φορά.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Σβάρνας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Ορφανίδης Π., Ρότσε, Γέντρισεκ, Μπρίτο (35' Φασίδης). Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Γκαραβέλης, Συλλά, Ορφανίδης Λ., Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Λουσέρο, Μελιόπουλος, Κώστας, Κίκε, Κάστρο, Φασίδης.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Σπίνουλας, Μπαλάφας, Ζορντάο Ντιόγκο, Κόντος, Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν, Βάργκας, Τουράμ. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Κολοβούρης, Ζορμπάς, Γκομές, Ντουαλά, Αναστασίου, Κέβιν Ντιόγκο, Γρομητσάρης, ενώ από το 60' και μετά αγωνίστηκαν και οι Μίσκου, Τρεπεκλής, Ζαϊμάι και Eμπολέ της Κ20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x