Ελλάδα

Κουλούρης: «Δεν κάθομαι στο τραπέζι μαζί τους»

Αρνήθηκε να συζητήσει με τους προπονητές της ΕΠΣ Ηλείας ο πρόεδρος της Ένωσης, Άρης Κουλούρης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Καμία διάθεση να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους προπονητές της ΕΠΣ Ηλείας δεν έχει ο πρόεδρος της Ένωσης, Άρης Κουλούρης.

Αυτό ξεκαθάρισε μιλώντας στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» έχοντας –μάλιστα- και αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του συνδέσμου προπονητών, Δημήτρη Μιχαλόπουλο. Ο λόγος για την κόντρα που υπάρχει είναι το δικαίωμα παρουσίας στον πάγκο των ομάδων της Α’ κατηγορίας των Ενώσεων προπονητών με δίπλωμα. Σε αυτό ο πρόεδρος της ΕΠΣ επισημαίνει ότι πλέον η ΕΠΟ δίνει την ευχέρεια στις κατά τόπους ΕΠΣ να αποφασίζουν για το αν στην Α’ κατηγορία κάθε μιας θα πρέπει να υπάρχει υποχρεωτικά ή όχι διπλωματούχος τεχνικός στον πάγκο αυτών των ομάδων

«Το θέμα έχει λήξει. Έχει αποφανθεί η Πειθαρχική Ένωση Ηλείας», ήταν τα λόγια του κ.Κουλούρη.

«Δεν υπήρχε χρυσή τομή με την ΕΠΣ Ηλείας στο θέμα αυτό. Δεν εφαρμόστηκε ο κανονισμό και έτσι εμείς αναγκαστήκαμε να ενημερώσουμε την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ, αρχικά. Δεν μας απάντησε και μετά πήγαμε το θέμα στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και αργότερα και στον αθλητικό εισαγγελέα. Δεν ξέρουμε ακόμη την τύχη αυτής», τόνισε ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος.

«Επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι γνωρίζω να διαβάζω καλά τους κανονισμούς. Αν ποτέ αξιωθώ και έρθω στην εκπομπή σας τότε θα σας απαντήσω για ό,τι θέλετε. Εμείς εφαρμόζουμε τον κανονισμό», ανέφερε ο κ.Κουλούρης.

«Η ΕΠΣ Ηλείας εξέδωσε κάρτες πάγκου για διπλωματούχους προπονητές. Και οι προπονητές μέλη μας θα πρέπει να έχουν κάρτες ΓΓΑ μας είπε. Όμως κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε, ενημερωθήκαμε ότι δεν εκδίδονται άδειες από την ΓΓΑ πλέον για το ποδόσφαιρο γιατί υπάρχουν διπλώματα», ανέφερε ο πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών.

«Να πάτε να ρωτήσετε. Επαγγελματίες για αυτούς είναι μόνο όσοι έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας.

Τέλος, μετά από σχετική ερώτηση που έγινε για το ενδεχόμενο να κάτσουν και οι δύο σε ένα τραπέζι για να συζητήσουν ο Δημήτρης Μιχαλόπουλος δήλωσε πρόθυμος. «Βεβαίως και μπορούμε να κάτσουμε να συζητήσουμε», ανέφερε.

«Όχι. Δεν θα καθίσω εγώ. Γιατί έχω δίκιο. Εμείς οι παράγοντες θεωρητικά και πρακτικά πληρώνουμε για το ποδόσφαιρο. Άρα να έχουν λίγο σεβασμό», τόνισε.

Επίσης ο κ. Κουλούρης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για:

-Για όσα γίνονται στην ΕΠΟ
«Είμαι 7 χρόνια στην προεδρία και άλλα 4 ήμουν σύμβουλος. Θεωρώ ότι δεν είναι αρκετά για να γνωρίσεις τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Κάθε ημέρα υπάρχει και μια έκπληξη. Η θέση η δική μου και της Ένωσης μου, είναι από τις εκλογές να βγει μια διοίκηση με ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν και όχι θέλουν την καρέκλα. Δεν φταίει μόνο ο πρόεδρος της ΕΠΟ αλλά και το Συμβούλιο. Η ευθύνη είναι συνολική.

Ναι τον ψηφίσαμε σε εκλογές που υπήρχε αντίπαλος. Δεν νομίζω όμως ότι εάν το αποτέλεσμα ήταν περισσότερο αρνητικό ότι εάν γίνονταν εκλογές νωρίτερα θα σωζόταν το ποδόσφαιρο.

Όχι δεν είμαι σύμφωνος με τα όσα γίνονται από την διοίκηση Γκιρτζίκη. Υπάρχουν κάποια θέματα όμως που οι Ενώσεις δεν μπορούν να μπουν σε λεπτομέρειες. Δεν μπορούμε εμείς να ξέρουμε τι συμβαίνει με τα αυτοκίνητα της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x