Stoiximan Super League

Κουλούρης: «Μία από τις καλύτερες χρονιές για εμάς η φετινή»

Ιδιαίτερα επιτυχημένη για τον ΠΑΟΚ χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος τόνισε πως οι δυσκολίες και οι αδικίες «έδεσαν» το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Libero FM:

Για το ότι έλειπαν από τη γιορτή της ομάδας το βράδυ της Κυριακής λόγω Εθνικής: «Σίγουρα μας πείραξε, θέλαμε να είμαστε με τα άλλα παιδιά στο πάρτι, με όλη την ομάδα, να το χαρούμε και να περάσουμε καλά κι εμείς γιατί όλη τη χρονιά ήμασταν μαζί. Από κει και πέρα, η Εθνική είναι πρώτα από όλα. Χαιρετήσαμε τα παιδιά όπως έπρεπε και στη συνέχεια επικεντρωθήκαμε σε αυτό το φιλικό που είναι πολύ σημαντικό για εμάς με την Εθνική ομάδα».

Για το αν υπήρξαν "πειράγματα" προς τους παίκτες της ΑΕΚ που είναι μαζί στην Εθνική: «Υπήρχε μεγάλη πλάκα και στην πτήση που ήταν μεγάλη. Κάναμε πλάκα μεταξύ μας. Από κει και πέρα δεν έγινε κάτι διαφορετικό, το ξεχάσαμε και προσπαθούμε και είμαστε καλά με όλα τα παιδιά, δεν έχουμε κανένα θέμα. Αυτό που κάναμε εμείς ήταν να το πανηγυρίσουμε με όλη την ψυχή μας, γιατί πιστεύω όλη η ομάδα το άξιζε αυτό μετά από όσα έγιναν».

Για το αν ήταν επηρεασμένοι από όσα είχαν συμβεί πριν τον τελικό στο πρωτάθλημα: «Κακά τα ψέματα, άνθρωποι είμαστε, επηρεαστήκαμε πολύ. Αλλά αυτό που δείξαμε και στον τελικό ήταν ότι ήμασταν πολύ πιο έτοιμοι και το θέλαμε πολύ περισσότερο. Πιστεύω και ο προπονητής και όλη η ομάδα δεθήκαμε πολύ μεταξύ μας και ήταν η μόνη μας επιλογή να πάρουμε τη νίκη και το Κύπελλο. Πρώτα από όλα για εμάς τους ίδιους και για την προσπάθεια που κάναμε και έπρεπε να ανταμειφθούμε και κατά δεύτερο για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Γιατί πιστεύω η χρονιά μας ήταν μία από τις καλύτερες τα τελευταία χρόνια».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Ήμασταν πραγματικά μια οικογένεια και όλη τη χρονιά δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα, ούτε με τους παίκτες μεταξύ τους, που είναι πολλές φορές λογικό σε μία ομάδα να υπάρχουν αντιπαραθέσεις. Αλλά είχαμε έναν κοινό στόχο και μετά τα όσα έγιναν δεθήκαμε ακόμη περισσότερο και με τον κύριο Σαββίδη και με τη διοίκηση και όλη η ομάδα και με τον προπονητή. Όλη η δουλειά ήταν οργανωμένη και ήμασταν όλοι μαζί. Αυτό που μας βοήθησε ήταν ο κοινός στόχος ώστε να δεθούμε σαν οικογένεια και να βρεθούμε νικητές παρά τις δυσκολίες και τις αδικίες».

Για το ότι προέρχεται από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ και τώρα αποτελεί κομμάτι των... επιτυχιών: «Είναι πολύ σημαντικό γιατί εμείς που ερχόμαστε από την Ακαδημία έχουμε ζήσει όλα τα χρόνια του ΠΑΟΚ καθημερινά. Για εμάς είναι κάτι σαν όνειρο όλο αυτό που γίνεται. Είμαστε σε μια ομάδα με μεγάλες προσδοκίες. Μπορούμε και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε και μόνο τα τρόπαια έλειπαν από την ομάδα και σιγά σιγά που καταφέρνουμε και είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές, είναι κάτι ονειρικό για εμάς».

Για τον ανταγωνισμό με τον Πρίγιοβιτς: «Ο Πρίγιοβιτς έκανε μία πολύ καλή χρονιά και βγήκε πρώτος σκόρερ. Αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο και μπορώ και βελτιώνομαι κι εγώ συνεχώς. Χαίρομαι που πήρα κι εγώ πολλά ματς και δείχνω την αξία μου, αλλά πάντα όταν βρίσκεται ένας μεγάλος σέντερ φορ και είμαι σε μικρή ηλικία προσπαθώ να μαθαίνω από αυτόν και είμαι χαρούμενος που είχαν τον Πρίγιοβιτς. Προσπάθησα κι εγώ να βοηθήσω την ομάδα και είναι σημαντικό για εμένα που βρίσκομαι και στην Εθνική. Προσπάθησα και όλη τη χρονιά να μάθω πολλά και από τον προπονητή και από τον Πρίγιοβιτς».

Για τους συμπαίκτες του: «Υπήρχαν πολλοί παίκτες που έκαναν πολύ καλή χρονιά. Ο Βιεϊρίνια είναι μεγάλη προσωπικότητα και βοηθάει όλα τα παιδιά και έχουμε να πούμε τα καλύτερα. Έδωσε και στην ομάδα φέτος την εμπειρία και την προσωπικότητά του. Υπάρχουν και άλλοι όπως ο Βαρέλα και ο Μαλεζάς που βρίσκεται πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Ο Πασχαλάκης και ο Πέλκας έκαναν φοβερή χρονιά. Όλοι προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, κάποιοι έδωσαν πολύ παραπάνω και το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Μακάρι να είχαμε κάνει και το νταμπλ, το αξίζαμε νομίζω. Όμως είμαστε όλοι ευχαριστημένοι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα».

Για το ποιους ψήφισε για MVP της σεζόν: «Ψήφισα τον Βαρέλα που πήρε το βραβείο και η βελτίωσή του ήταν πολύ μεγάλη. Ψήφισα και τους Πέλκα και Βιεϊρίνια γιατί πιστεύω ότι αυτοί οι τρεις ήταν από τους καλύτερους της χρονιάς. Υπήρχαν κι άλλοι πρωταγωνιστές αλλά έπρεπε να ψηφίσουμε μόνο τρεις. Βλέπουμε καθημερινά εμείς στην προπόνηση τη βελτίωση του Βαρέλα και το άξιζε».

Για το ποιος είχε την ιδέα για τις μάσκες και τα μπλουζάκια στους πανηγυρισμούς: «Ήταν γενικά της ομάδας. Εμείς τις προηγούμενες ημέρες προσπαθήσαμε να επικεντρωθούμε στο ματς για να γίνουν μετά όλα αυτά στους πανηγυρισμούς. Ήταν σημαντικό και για τον πρόεδρο να του δείξουμε την στήριξη μετά από όσα έχουν γίνει. Για ακόμη μια φορά δείξαμε το οικογενειακό κλίμα».

Για την επόμενη μέρα: «Έχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε. Από την προετοιμασία θα δούμε τα πράγματα και θα επικεντρωθούμε στην ομάδα και στη νέα χρονιά. Οι προσωπικές φιλοδοξίες μου είναι κάθε χρόνο να ανεβαίνω και να παίζω και να έχω θέση στην Εθνική ομάδα. Να έχω γενικά ανοδική πορεία. Έχουμε τα τελικά του ευρωπαϊκού και με την Εθνική Ελπίδων και θέλουμε να βρισκόμαστε εκεί και να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος και πιο έτοιμος και για την επόμενη χρονιά».

Το μήνυμά του στον κόσμο: «Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει κάθε χρόνο σκαλοπάτια με τη στήριξη του Ιβάν Σαββίδη και τα επόμενα χρόνια πρέπει η αξία του ΠΑΟΚ να ανεβαίνει περισσότερο. Θέλουμε να κάνουμε καλές πορείες στην Ευρώπη ξεκινώντας από την επόμενη χρονιά και από κει και πέρα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα του χρόνου και τα τρόπαια σιγά σιγά να αυξάνονται. Αυτό επιδιώκουμε, να είναι όλοι χαρούμενοι, να είμαστε κοντά όπως φέτος, κόσμος ομάδα και διοίκηση. Φέτος ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές».

Για το ποιο Κύπελλο (περσινό ή φετινό) ήταν πιο «γλυκό»: «Κάθε Κύπελλο είναι γλυκό. Φέτος το ζήσαμε πιο έντονα μετά από όλα αυτά που έγιναν και επειδή ήταν ο τελικός στην έδρα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Νομίζω κάθε τρόπαιο είναι γλυκό, μακάρι να είχαμε και το πρωτάθλημα για το νταμπλ. Του χρόνου πάμε για αυτό τον στόχο για να ανεβαίνει το κλαμπ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x