Stoiximan Super League

Κουλούρης: «Στο χέρι μας τα επόμενα παιχνίδια - Έχουμε αλλάξει σελίδα στην Εθνική»

Από την Εθνική Ελλάδας θα εξαρτηθούν τα επόμενα παιχνίδια με Ουγγαρία και Φινλανδία για το Nations League, όπως δήλωσε ο Ευθύμης Κουλούρης.

Στα… πόδια των Ελλήνων διεθνών είναι τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής, με Ουγγαρία (εντός) και Φινλανδία (εκτός) για το Nations League, όπως δήλωσε ο Ευθύμης Κουλούρης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο φορ του Ατρομήτου

Για τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής: «Είναι στο χέρι μας τα επόμενα παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τις νίκες. Είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα στην Ουγγαρία. Αρχής γενομένης από την Παρασκευή πρέπει να τελειώσουμε τα ματς. Πρέπει να είμαστε τυχεροί και υγιείς για να πάρουμε τις νίκες».

Για το νέο πρόσωπο της Εθνικής Ομάδας: «Έχουμε αλλάξει σελίδα με πολλούς νεαρούς παίκτες. Ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις ομάδες τους εντός ή εκτός Ελλάδας. Υπάρχουν παίκτες για κάθε θέση ώστε να δώσουν αυτό που μπορούν, καθώς έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Έρχεται και νέο αίμα και χτίζουμε κάτι καλό. Χρειάζεται υπομονή όπως όλες οι ομάδες».

Για το αν θα ωφελήσει να μην υπάρχει σταθερός κορμός στην Εθνική Ομάδα, όπως τα προηγούμενα χρόνια: «Βλέπουμε πως έρχονται νέοι παίκτες που δείχνουν πως αξίζουν και μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα. Νομίζω πως οι νέοι παίκτες θα δώσει ενέργεια και πνοή στην ομάδα και θα καταφέρουμε πράγματα όπως παλιά».

Για την παρουσία μελών της Εθνικής Ομάδας στο πρόγραμμα "Πάσα στα θρανία" που διεξάγεται σε σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα: «Δύσκολο πράγμα να σε ανακρίνουν οι μικροί μαθητές. Έχουν ερωτήσεις αγνές, όπως είχαμε κι εμείς στην ηλικία τους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και βρεθήκαμε με τα παιδιά, είδαμε όμορφες ζωγραφιές. Είναι πολύ σημαντικό να μεγαλώνουν σε τέτοιους χώρους.».

Για το αν ονειρεύεται να τον ζωγραφίσει κάποιος μαθητής στο μέλλον: «Θα ήθελα να βρεθώ κι εγώ σε μια ζωγραφιά μαθητή, γιατί όχι; Θέλω να βοηθήσω φέτος αρκετά την ομάδα μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x