Stoiximan Super League

Κουρμπέλης: «Έπραξα σωστά που έμεινα. Καμία σχέση η νέα σεζόν με την περσινή»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν μετανιώνει που έμεινε στον Παναθηναϊκό και αισιοδοξεί για μια πολύ καλύτερη σεζόν από την περσινή.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για το νέο Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης σε συνέντευξή του στο Sportime.

«Η χρονιά είναι πολύ διαφορετική από την προηγούμενη. Μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές και δεν έχουμε το -6, πράγματα που μας ταλαιπώρησαν πέρσι. Δουλεύουμε καλά, είμαστε πολλά ίσια πρόσωπα και με τις κατάλληλες προσθήκες που γίνονται και θα γίνουν, θα είμαστε συνεχώς σε ανώτερο επίπεδο. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά καλά πράγματα. Θεωρώ πως θα έχουμε μεγαλύτερη επιθετικότητα και μόλις δέσει η νέα ομάδα δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίτλο, αλλά θέλω να μας κρίνουν όλοι διαφορετικά. Δεν έχουμε δικαιολογίες, δεν υπάρχουν άλλοθι», τόνισε ο διεθνής αμυντικός μέσος.

Όσο για το αν μετανιώνει που αποφάσισε να μείνει στο «τριφύλλι», αν και είχε την ευκαιρία να πάει στον ΠΑΟΚ ή στο εξωτερικό; «Επέλεξα να μείνω, θεωρώ πως έπραξα το σωστό με την παραμονή μου στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να κλείσω την πόρτα σε κανένα ενδεχόμενο για το μέλλον μου. Αν έρθει κάτι από το εξωτερικό θα το συζητήσω. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσω με την ομάδα για νέο συμβόλαιο, επίσης θα είμαι εκεί να το συζητήσω», ξεκαθάρισε και πρόσθεσε: «Νιώθω περηφάνια, είναι σημαντικό να είσαι αρχηγός σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, με τέτοια ιστορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x