Stoiximan Super League

Κουρμπέλης για Εθνική: «Πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπα στα προκριματικά του Euro»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης τόνισε πως κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις της Εθνικής Ελλάδας, ενώ ξεκαθάρισε πως ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.

Σε δηλώσεις που έκανε, στο περιθώριο της ανανέωσης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ, ο Δημήτρης Κουρμπέλης αναφέρθηκε τόσο στην εικόνα της Εθνικής Ελλάδας όσο και στον τραυματισμό του.

Με τον διεθνή άσο και αρχηγό του «τριφυλλιού» να επισημαίνει πως σημασία έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αλλά και να ξεκαθαρίζει πως θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για τα επικείμενα ντέρμπι, κάνοντας προσπάθεια να προλάβει και το προσεχές παιχνίδι του Παναθηναϊκού, κόντρα στον Πανιώνιο…

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουρμπέλης
:

Για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας Παναθηναϊκού-ΟΠΑΠ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι στην ομάδα που ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ και θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε με τα αποτελέσματα μας. Ελπίζουμε αυτή η σχέση να πάει μπροστά και να είναι επιτυχημένη».

Για την κατάσταση του τραυματισμού του: «Θα προλάβω τα ντέρμπι και θα δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες για να δω, αν θα μπορέσω να παίξω και το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο. Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός μου».

Για την Εθνική ομάδα: «Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις της Εθνικής. Πρέπει να δούμε τι φταίει, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια και κυρίως στα προκριματικά που θα δώσουμε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σίγουρα εκεί πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x