Champions League

Κουρτουά για Κάριους: «Δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η διάσειση»

Ο Βέλγος γκολκίπερ της Τσέλσι δεν θεωρεί πως το χτύπημα του Σέρχιο Ράμος έπαιξε ρόλο στις γκάφες του Λόρις Κάριους στον τελικό του Champions League.

Κάθε άλλο παρά... συναδελφικότητα επέδειξε ο Τιμπό Κουρτουά μιλώντας για τον Λόρις Κάριους, τα λάθη που έκανε εκείνος στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τη διάσειση από το χτύπημα του Σέρχιο Ράμος.

Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, κλήθηκε να τοποθετηθεί για την διάγνωση του Νοσοκομείου της Μασαχουσέτης για τη διάσειση με την οποία αγωνίστηκε ο πορτιέρε της Λίβερπουλ στο δεύτερο ημίχρονο του μεγάλου τελικού του Κιέβου κόντρα στη «βασίλισσα», από την αγκωνιά του Ράμος λίγο πριν από το πρώτο εκ των δύο τεράστιων λαθών που έκανε στην εστία του.

«Συνέβη κάτι παρόμοιο και με μένα με τον Αλέξις Σάντσες. Είχα διάσειση, δεν μπορούσα να δω τη μπάλα για περίπου 20 λεπτά και βγήκα από το ματς. Λυπάμαι για εκείνον, αλλά πως γίνεται να δικαιολογείται από τη διάσειση τη στιγμή που έκανε και δύο εντυπωσιακές επεμβάσεις; Ήταν μόνο τύχη; Δεν ξέρω... Όταν έχεις διάσειση, οι γιατροί δεν σου επιτρέπουν να συνεχίσεις στο ματς. Μπορεί να συμβεί σε κάθε τερματοφύλακα αλλά προσωπικά το βρίσκω περίεργο να δικαιολογούνται τα λάθη του από τη διάσειση. Εκείνος απλά βγήκε και είπε ότι έκανε λάθη και όλοι το αποδέχονται αυτό» ήταν τα λόγια του Κουρτουά.

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x