Ισπανία

Κουρτουά: «Μόνο ο Τύπος λέει ότι η Μπαρτσελόνα είναι κακή»

Η κακή εικόνα που παρουσιάζει η Μπαρτσελόνα είναι μύθος και την συντηρούν μονάχα τα Μέσα Ενημέρωσης της Ισπανίας. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο Τιμπό Κουρτουά.

Η Μπαρτσελόνα δέχεται σφοδρή κριτική για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα από τον Τύπο της χώρας, ωστόσο αυτή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αυτό υποστήριξε ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά, ερωτηθείς για την ομάδα της Καταλονίας, καθώς την επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένο το κλάσικο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο Βέλγος γκολκίπερ, ο οποίος αναδείχθηκε παίκτης του μήνα τον Ιανουάριο στη La Liga, στάθηκε στη ποιότητα των «μπλαουγκράνα» και στη βαθμολογική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, έπειτα την γκέλα των «μερένχες» κόντρα στη Θέλτα (2-2).

«Αυτό που λένε ότι η Μπαρτσελόνα είναι κακή, αποτελεί ένα πράγμα που συντηρεί ο Τύπος. Κερδίζουν παιχνίδια, βρίσκονται ένα πόντο μακριά από την κορυφή και θα έρθουν στην έδρα μας πάνοπλοι», δήλωσε στην εφημερίδα «Marca».

Επιπρόσθετα, έκανε ειδική μνεία στον συμπατριώτη του Εντέν Αζάρ που επέστρεψε από τον τραυματισμό του: «Δεν είναι 100% έτοιμος, ωστόσο όσο αγωνίστηκε, δηλαδή 70 λεπτά είχε καλή απόδοση. Αποτελεί ένα νευραλγικό ποδοσφαιριστή για εμάς. Θα είναι έτοιμος για την σημαντική εβδομάδα που ακολουθεί».

Τέλος, όσον αφορά στο ματς απέναντι στη Θέλτα, επεσήμανε: «Χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά είναι αλήθεια ότι και τα δύο γκολ που δεχθήκαμε ήταν γκολ μεγάλης ποιότητας. Αυτά που έχουμε πετύχει τους τελευταίους μήνες, δεν θα αλλάξουν, επειδή σήμερα ήρθαμε ισόπαλοι».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ιωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x