Stoiximan Super League

Τα εργομετρικά θα κρίνουν του Γκάλο στον Ατρόμητο

Ο Παύλος Κουστέρης ξεκαθάρισε μέσω του ΣΠΟΡ FM την κατάσταση για τον Ροντρίγκο Γκάλο, που όντως «κοιτάζει» ο Ατρόμητος αλλά χωρίς να υπάρχει ακόμα συμφωνία των δύο πλευρών!

Ο Ροντρίγκο Γκάλο είναι μια περίπτωση που όντως την εξετάζει σοβαρά ο Ατρόμητος γιατί… προέκυψε όμως, όχι επειδή ήταν στον προγραμματισμό, όπως τόνισε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 o Παύλος Κουστέρης, θέλοντας να… αποσαφηνίσει την κατάσταση αναφορικά με την περίπτωση του 33χρονου αμυντικού.

Οι δύο πλευρές έχουν πολύ καλό δίαυλο επικοινωνίας, ανάμεσά τους υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και η οποία αναμένεται να καλυφθεί με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Το κυριότερο κομμάτι είναι τα εργομετρικά. Υπενθυμίζεται ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει μείνει χωρίς ομάδα από το τέλος της περασμένης σεζόν, όταν και έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Οπότε, πρέπει να φανεί το επίπεδο ετοιμότητάς του.

Πρόκειται, λοιπόν, για μια περίπτωση που την παλεύουν οι «κυανόλευκοι» και δεν αποκλείεται εντός 24ωρου να σημειωθούν ευχάριστες εξελίξεις για τον σύλλογο του Περιστερίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x