Champions League

Κούτρης: «Κάναμε το καλύτερό μας ματς»

Ως την καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού μέχρι τώρα στη σεζόν χαρακτήρισε αυτή κόντρα στη Ριέκα ο Λεονάρντο Κούτρης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Κροατίας στο "Καραϊσκάκης".

Ο αριστερός μπακ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως μπήκαν πολύ καλά στο ματς και πίεσαν σωστά τη Ριέκα, ενώ στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρεί πως έπαιξαν ποδόσφαιρο και για αυτό έφτασαν στην «ανατροπή» και πως το 2-1 τους δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα για τη ρεβάνς.

Αναλυτικά: «Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι, θέλαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο να καταλάβει ότι δεν έχει καμία τύχη. Κάναμε το καλύτερο παιχνίδι που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής.

Ο αντίπαλος κατάφερε με την πρώτη να σκοράρει, εμείς κάναμε 7-8 ευκαιρίες, αλλά δόξα τον Θεό τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε αποφασισμένοι να γυρίσουμε το παιχνίδι και τελικά τα καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό.

Το πιο σημαντικό ήταν ότι συνεχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Αυτό κάναμε και δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι. Μας δίνει μικρό πλεονέκτημα το σκορ, θα πάμε στην Κροατία με στόχο τη νίκη, να τελειώσουμε τη δουλειά και να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x