Ο Λεονάρντο Κούτρης ανέφερε πως πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, υποστήριξε πως ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, ενώ μίλησε και για την διαφαινόμενη επιστροφή των Πειραιωτών στο Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το ματς: «Το σημαντικό είναι πως πήραμε τους 3 βαθμούς. Κάναμε το ξεκίνημα με νίκη στην έδρα μας για τον πρωταρχικό στόχο του πρωταθλήματος. Μπήκαμε δυναμικά στο ξεκίνημα και αυτό θέλουμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά μετά κάναμε αρκετά αβίαστα λάθη. Δώσαμε στον αντίπαλό μας την ευκαιρία να κάνει παιχνίδι, να πιέσει, αλλά με τα συνεχή παιχνίδια στην Ευρώπη κάποιοι παίκτες έχουν κουραστεί. Λογικό είναι να έχουν διαφοροποίηση στην κατάστασή τους. Οι πρεμιέρες έχουν παγίδες και ο Αστέρας έχει πολύ καλή ομάδα. Άλλαξε πρόσωπα και προπονητή, δεν ξέραμε τι θα βρούμε ακριβώς, γιατί κι εμείς είμαστε στο ψάξιμο».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε δει πολλά να γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι στο γήπεδό μας απέναντι στην Κράνονταρ. Έχουν μείνει άλλα 90 λεπτά για το στόχο των ομίλων του Champions League, μια μεγάλη στιγμή για την επιστροφή του συλλόγου μας. Θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά και θα πάμε σαν να είναι 0-0».

Για το πρωτάθλημα και τον τρόπο διεξαγωγής του: «Είναι δύσκολο, όπως και κάθε πρωτάθλημα. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί με νέα πρόσωπα και προπονητές. Θα γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα κι εύχομαι να το απολαύσουμε με τον κόσμο, με όλους τους συναδέλφους μου να έχουν υγεία».

Κάνεις Cash out από παντού μέσω Opapp και πληρώνεσαι στο πρακτορείο.