Stoiximan Super League

Κουτρουμπής: «Καινούργια αρχή για μένα ο ΟΦΗ, γνωρίζω τη δυναμική του»

Ο Γιώργος Κουτρουμπής στάθηκε στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί μέσω του ΟΦΗ και την… ποδοσφαιρική διοίκηση της κρητικής ομάδας, εξηγώντας τους λόγους που τον ώθησαν να πει το «ναι».

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή του διετούς συμβολαίου του με τον ΟΦΗ, ο Γιώργος Κουτρουμπής μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του με την φανέλα της κρητικής ομάδας.

«Είναι μια καινούργια αρχή για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον ΟΦΗ. Είχα μια δύσκολη σεζόν πέρυσι, είχα μείνει χωρίς ομάδα για καιρό κι ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή που μου έδωσαν την ευκαιρία. Το γεγονός ότι υπάρχουν τόσοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου στην ομάδα σίγουρα έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου και θα κάνω ό,τι καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», είπε αρχικά ο 28χρονος αμυντικός.

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να ορίσω κάτι συγκεκριμένο ως στόχο. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιέται ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο. Γνωρίζω τη δυναμική της ομάδας, έχω παίξει πολλές φορές στο Γεντί Κουλέ ως φιλοξενούμενος και χαίρομαι πολύ που πλέον ανήκω στην ομάδα».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του Κουτρουμπή:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x