Stoiximan Super League

Κουτρουμπής: «Θέλαμε να δείξουμε ποιοι είμαστε μετά τα όσα έγιναν με ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Κουτρουμπής στάθηκε στην… ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ, παρά τα όσα είχαν προηγηθεί και τα αγωνιστικά προβλήματα.«Υποχρέωση να κερδίσουμε τον Πανιώνιο» είπε

Στην θέληση και στην ψυχή απέδωσε εν πολλοίς τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο στόπερ του τριφυλλιού στάθηκε στην «καρδιά» που έβγαλαν άπαντες παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και όσα είχαν προηγηθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ έστειλε μήνυμα νίκης κόντρα στον Πανιώνιο, προκειμένου σε πρώτη φάση οι πράσινοι να αποφύγουν την τελευταία θέση των πλέι οφ (λόγω μηδενισμού με ΠΑΟΚ και πιθανή αφαίρεση βαθμών).

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Γιώργος Κουτρουμπής

«Είναι δύσκολη κατάσταση, γιατί είναι 5-6 παίκτες που παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ έχουμε σοβαρές απουσίες. Σχεδόν όλη η επιθετική μας γραμμή λείπει. Είχαμε πει από την αρχή να παίξουμε συγκεντρωμένα, ψυχωμένα και μας βγήκε αυτό στο γήπεδο. Γι' αυτό κερδίσαμε»

«Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και όλα αυτά που έγιναν, θέλαμε να δείξουμε ποιοι είμαστε. Δυστυχώς αυτά που συνέβησαν δεν είναι ωραία για την ομάδα. Περιμένουμε την απόφαση και αν θα αφαιρεθούν βαθμοί και κοιτάμε το επόμενο ματς, το οποίο ίσως είναι το πιο σημαντικό»

«Στο επόμενο ματς δεν θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο η κούραση. Θα παίξει ρόλο ποιος θέλει περισσότερο το ματς. Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ. Ξέρουμε ότι ο Πανιώνιος είναι μια σκληρή ομάδα και δύσκολα δέχεται γκολ. Όμως παίζουμε στην έδρα μας και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x