Stoiximan Super League

Κουτσιανικούλης: «Σπουδαία νίκη, έχουμε δύσκολο δρόμο ακόμα»

Στην ανάγκη του ΟΦΗ για την κατάκτηση του «τριπόντου» σήμερα στάθηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, σημειώνοντας παράλληλα πως η νέα διοίκηση έχει βοηθήσει πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι.

Πολύ σημαντική όσο και… αναγκαία χαρακτήρισε τη σημερινή νίκη του ΟΦΗ επί του Ολυμπιακού ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ενώ δεν παρέλειψε να… πλέξει το εγκώμιο και της νέας διοίκησης της κρητικής ομάδας, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova...

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουτσιανικούλης:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Να πω την αλήθεια είναι μια σπουδαία νίκη, την οποία χρειαζόμασταν πολύ. Όπως είπες ήταν μία νίκη που είχα πετύχει και με τον Εργοτέλη τότε. Δουλέψαμε στο τακτικό κομμάτι αυτές τις μέρες. Δουλέψαμε στα στημένα. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για τη νέα διοίκηση: «Νομίζω ότι στο ψυχολογικό μας κομμάτι μας έχει βοηθήσει η νέα διοίκηση. Όλοι αυτοί είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου. Μας έπιασαν έναν-έναν, κάτι που δεν έχω ζήσει ξανά στην καριέρα του. Το θέμα είναι οι ποδοσφαιριστές να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και μόνο. Αφού το έχουν καταφέρει αυτό από τον πρώτο καιρό, φανταστείτε στη συνέχεια».

Για τη συνέχεια: «Νομίζω οτι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στη συνέχεια. Έχουμε δύσκολο δρόμο ακόμα. Είναι σπουδαίο να μην δέχεται γκολ η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x