Europa League

Κόζακ: «Πολύ δυνατός ο ΠΑΟΚ, αλλά έχουμε πιθανότητες»

Πιστεύουν στην πρόκριση στις τάξεις της Σλόβαν.

Την πεποίθηση πως η Σλόβαν μπορεί να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ εξέφρασαν ο Γιαν Κόζακ και ο Άντραζ Σπόραρ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων για τα playoffs του Europa League.

«Πρέπει να παίξουμε το τέλειο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα με πολύ ποιότητα και εμείς αυτό που καλούμαστε να κάνουμε είναι να δείξουμε καρδιά. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά αν παίξουμε σαν ομάδα τότε έχουμε πιθανότητες πρόκρισης», ανέφερε ο Σλοβάκος τεχνικός και πρόσθεσε: «Είναι η κορυφαία στιγμή μου μέχρι στιγμής, αλλά γενικά είμαι νευρικός πριν από κάθε αγώνα, γιατί προσπαθώ και θέλω πάντα να κάνω το καλύτερό μου για την ομάδα».

Ο φορ της ομάδας είπε με τη σειρά του: «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή και όλοι σκεφτόμαστε θετικά. Ασφαλώς και τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι όλα σημαντικά, αλλά δεν θα καθορίσουν την πορεία μας ολόκληρη την σεζόν. Η Σλόβαν θα βάλει τα δυνατά της και στους δύο αγώνες. Δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ ως μεγάλο φαβορί και δεν βλέπω ότι η ομάδα μας έχει τίποτα να χάσει. Ναι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αρκετά δυνατή, τους σεβόμαστε, αλλά παράλληλα εμπιστεύομαι την ομάδα μας. Δεν θα παίξουμε με φόβο». Ξεκαθάρισε, δε, πως δεν τον νοιάζει να σκοράρει, αρκεί να έρθει η νίκη. «Ακόμη κι αν σκοράρει ένας αμυντικός ή ένας μέσος και κερδίσουμε αυτό θα με κάνει χαρούμενο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x