Ιταλία

Πίσω από τα... σίδερα για χάρη του Τότι!

Μια εβδομάδα περισσότερο πίσω από τα κάγκελα επέλεξε να μείνει ένας κρατούμενος, μόνο και μόνο για να συναντήσει τον Φρανσέσκο Τότι!

Τι είναι διατεθειμένος να κάνει κανείς για να δει από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή και να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του;

Όπως αποκάλυψε ο Φρανσέσκο Τότι στο ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι «RAI», προωθώντας το νέο του βιβλίο που κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη, ένας μεγάλος θαυμαστής του επέλεξε να μείνει μια εβδομάδα παραπάνω στην φυλακή, για να συναντήσει από κοντά το είδωλό του.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το καλοκαίρι του 2006, λίγες μέρες μόνο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Γερμανίας, σύσσωμη η εθνική ομάδα της Ιταλίας αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια επίσκεψη σε μια από τις φυλακές της χώρας.

«Όλοι εκεί ήταν χαρούμενοι γιατί το να δεις έναν ποδοσφαιριστή από κοντά εκείνη την περίοδο, ήταν σαν να βλέπεις τον Πάπα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τότι.

Ανάμεσα στους εκστασιασμένους κρατούμενους όμως, βρισκόταν ένας που ήταν κάτι παραπάνω από αποφασισμένος να έρθει σε επαφή με τον θρύλο της Ρόμα.

«Υπήρχε κάποιος ανάμεσα στο πλήθος που με φώναζε ασταμάτητα και ήθελε, με κάθε κόστος, να βγάλει μια φωτογραφία μαζί μου. Δεν τον άφηναν να έρθει κοντά μας, αλλά εκείνος άρχισε να σπρώχνει και αν προσπαθεί να έρθει κοντά μου για να βγάλει μια φωτογραφία. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ήταν τόσο αποφασισμένος» , παραδέχθηκε ο Τότι, αλλά όταν του αποκάλυψαν το λόγο της επιμονής του μετά το τέλος της επίσκεψης, έμεινε έκπληκτος.

«Μου είπαν πως κανονικά ήταν να αποφυλακιστεί μια εβδομάδα πριν την επίσκεψή μας, αλλά όταν έμαθε πως θα πάω εκεί, ζήτησε να μείνει στη φυλακή μια εβδομάδα επιπλέον. Μάλιστα είπε στους υπεύθυνους πως αν τον ανάγκαζαν να φύγει, θα έκανε κάτι τρελό για να τον ξαναβάλουν μέσα», πρόσθεσε ο εμβληματικός αρχηγός της Ρόμα.

Ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα επέλεγαν να στερηθούν την ελευθερία τους (έστω για εφτά μέρες) για να συναντήσουν από κοντά το είδωλο τους, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον συγκεκριμένο φίλαθλο, που έδειξε με αυτό τον πολύ ιδιαίτερο τρόπο την λατρεία του για τον Φρανσέσκο Τότι.
Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x