Stoiximan Super League

Κρέσπο: «Ευκαιρία ο τελικός να δείξουμε ότι είμαστε οι καλύτεροι»

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος θεωρεί πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι έτοιμος για απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός αμυντικός στην κυριακάτικη εφημερίδα «Real News»

Για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί κόντρα στην ΑΕΚ τον τίτλο: «Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως βρισκόμαστε και πάλι σε έναν τελικό Κυπέλλου και είναι ιδιαίτερη η χαρά και για μένα, που μέσα σε δύο χρόνια θα διεκδικήσω και πάλι το τρόπαιο. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν απόλυτα τη δυνατότητα να υπερασπιστούμε τον τίτλο που κατακτήσαμε πέρυσι και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να τον φέρουμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη, για να ζήσουμε αντίστοιχες σκηνές με τις περυσινές».

Για το αν θα είναι μία ευκαιρία για απαντήσεις: «Δεδομένα, ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και εμείς από την πλευρά μας κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον πετύχουμε μέσα στο γήπεδο. Μετά από όσα έχουν γίνει, όμως, στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας και στο τέλος να δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Πιστεύω ότι ένας τίτλος είναι πάντα σημαντικός, όπως θα είναι σημαντικό να προσθέσουμε έναν ακόμη Κύπελλο στην τροπαιοθήκη του ΠΑΟΚ. Στον τελικό θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε και πάλι ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, παρά τα όσα έχουν γίνει στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x