Stoiximan Super League

Κρέσπο: «Νόμιζα πως θα χάσω τη σεζόν, αλλά έχω ελπίδες να παίξω»

Αισιόδοξος ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αν αυτό συμβεί στα τέλη Μαΐου – αρχές Ιουνίου, εμφανίστηκε ο Άνχελ Κρέσπο.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο, εφόσον η σεζόν κάνει… restart στα τέλη Μαΐου – αρχές Ιουνίου, ο Άνχελ Κρέσπο να προλάβει να παίξει στους τελευταίους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Ισπανός αμυντικός στο «SevillaFC Radio», όπου περιέγραψε την καθημερινότητά του στην πατρίδα του εν μέσω της πανδημίας του κορωνοίού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 33χρονος στόπερ

«Είμαστε όλοι καλά και βρισκόμαστε στο σπίτι. Το να είσαι μαζί με την οικογένεια σου πάντα βοηθάει. Οι κόρες μου είναι αυτές που περνάνε τις πιο δύσκολες στιγμές, αλλά πάντα εφευρίσκουν κάτι καινούργιο για να περάσουν την ώρα τους. Εγώ το πρωί κάνω αποθεραπεία και το απόγευμα κάνω ασκήσεις, έτσι ώστε να παραμείνω σε καλή κατάσταση.

Στη συνέχεια αφοσιώνομαι στην οικογένεια μου. Όταν μου είπαν ότι χρειάζομαι εγχείριση κατάλαβα ότι θα χάσω τη σεζόν. Ωστόσο, με όλη αυτή την κατάσταση και με τις σκέψεις να ξεκινήσει η σεζόν τον Μάιο ή τον Ιούνιο έχω ελπίδες για να παίξω. Αυτό είναι όμορφο και μου δίνει δύναμη
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x