Κρέσπο στη Marca: «Αυτή η πόλη άξιζε το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια»

Στο ραδιόφωνο της Marca μίλησε ένας εκ των πρωταγωνιστών του ΠΑΟΚ, Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός άσος του δικεφάλου του Βορρά, μίλησε στο μέσο της πατρίδας του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια, αλλά και για το πόσο χαρούμενος νιώθει ποδοσφαιρικά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρέσπο:

Για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ: «Μετά από 34 χρόνια, που ήταν πολύ μεγάλη περίοδος, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα. Για εμάς που ήρθαμε από το εξωτερικό, μας έδωσαν να καταλάβουμε πολύ γρήγορα το πόσο σημαντικό είναι να κατακτηθεί αυτός ο τίτλος».

Για την μπασκετική παράδοση της Θεσσαλονίκης: «Ναι, πάντα διατηρεί καλό επίπεδο στο μπάσκετ και όταν έφτασα εγώ στο ποδόσφαιρο υπήρχε μια μεγάλη ξηρασία τίτλων. Τα τελευταία δύο χρόνια κατακτήσαμε δύο κύπελλα και τώρα το πρωτάθλημα, είναι μεγάλη χαρά για αυτή την πόλη όπου τόσο το ποδόσφαιρο, όσο και το μπάσκετ τα πάνε τόσο καλά».

Για το παρελθόν και το μέλλον του: «Πέρασα διάφορες φάσεις με λίγη χαρά και πολύ πόνο, όμως τώρα στην Ελλάδα είμαι και πάλι ευτυχισμένος με το ποδόσφαιρο, και μόλις ανανέωσα και για δύο ακόμα χρόνια, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος».

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ