Stoiximan Super League

Κρίνεται από την UEFA η καταγγελία του ΠΑΣ

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα κριθεί από την UEFA, αν θα διερευνηθεί το αν αδειοδοτήθηκε σωστά ο Πανιώνιος, μετά την καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για το ποιες ομάδες της Super League εξασφάλισαν άδεια, ενημέρωσε η ΕΠΟ τη Super League, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να αποφασίζει για το αν θα επανεξετάσει ή όχι τον φάκελο του Πανιωνίου.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, η UEFA θα αποφασίσει για το αν θα εξετάσει το θέμα των «κυανέρυθρων», κάτι πάντως που είναι στη διακριτική ευχέρεια της ομοσπονδίας.

«Σύμφωνα με τις διατάξεις του κανονισμού είναι στη διακριτική ευχέρεια της UEFA να διεξαγάγει επιτόπιο έλεγχο για να αποσαφηνιστεί αν κάποιες ομάδες έλαβαν καλώς άδεια. Αν εκτιμηθεί ότι υπάρχει κάτι που αξίζει περαιτέρω διερεύνησης, θα το πράξει. Δεν πρέπει όμως να θεωρείται δεδομένο ότι θα επέμβει» δήλωσε για θέμα ο υπεύθυνος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου.

Πάντως αν αποφασιστεί να διερευνηθεί η υπόθεση, αυτό θα γίνει από ελληνική εταιρία (για παράδειγμα από ελληνικό παράρτημα της Deloitte) και όχι από κάποιο στέλεχος της UEFA.

Ωστόσο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν ανησυχούν για την έκβαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x