Ισπανία

«Κρίση στις σχέσεις Μέσι-Γκριζμάν στη Μπαρτσελόνα»

Δεν έχει ξεκινήσει καλά η συνεργασία μεταξύ Λιονέλ Μέσι και Αντουάν Γκριεζμάν στη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Φαίνεται πως δεν διανύουν και τις καλύτερες μέρες της συνεργασίας τους στη Μπαρτσελόνα, οι Λιονέλ Μέσι και Αντουάν Γκριζμάν. Όπως αναφέρει η «ΑS» οι σχέσεις μεταξύ των δύο παικτών είναι τεταμένες, με τον Αργεντινό να μην έχει δει με καλό μάτι, τη μετακίνηση του Γάλλου στη Βαρκελώνη.

Ο Γκριζμάν πήγε στους «μπλαουγκράνα» φέτος το καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης αντί 120 εκατ. ευρώ, αποτελώντας μια ηχηρή μεταγραφή για τους Καταλανους. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα δεν είναι τόσο... ρόδινα τελικά.

Σύμφωνα πάντα με την «AS», ο Μέσι υποδέχθηκε με απροθυμία τον Γκριεζμάν στο Καμπ Νου, καθώς ο «Λίο» προτιμούσε στη θέση του Γάλλου να έρθει ο καλός του φίλος, Νεϊμάρ.

Οι δύο παίκτες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στον αγώνα της Τρίτης (17/9) απέναντι στη Ντόρτμουντ και μένει να φανεί αν μπορούνε να αφήσουν πίσω τους οποιαδήποτε διαφωνία έχουν, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x