Stoiximan Super League

Κρίσιμες ώρες για στόπερ στην ΑΕΚ

Ο τραυματισμός του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι πονοκεφαλιάζει την «Ένωση», με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ψάχνει τον αντικαταστάτη του, αλλά να μην τίθεται θέμα άλλης μεταγραφής.

Με ψυχραιμία επιχειρούν στην ΑΕΚ να αντιμετωπίσουν τον τραυματισμό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος χτύπησε στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Σε πρώτη φάση δεν τίθεται θέμα άλλης μεταγραφής στην «Ένωση», στην οποία υπάρχουν τέσσερις στόπερ (μαζί με τον Ουκρανό).

Συγκεκριμένα, είναι ο Τσόσιτς, ο Οικονόμου και ο Λαμπρόπουλος, ενώ στη συγκεκριμένη θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο νεοαποκτηθείς Άλεφ.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο θα υποβληθεί ο Τσιγκρίνσκι, ώστε να γνωρίζουν το μέγεθος του τραυματισμού του και το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.

Δεν αποκλείεται – όπως γράφει η Live Sport – αν ο τραυματισμός του έμπειρου στόπερ είναι τόσο σοβαρός, η διοίκηση σε συνεννόηση με τον προπονητή να προχωρήσουν για κάποιον μέσο που θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο κέντρο της άμυνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x