Champions League

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ευχήθηκε τα καλύτερα στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ αναφέρθηκε και στις κατηγορίες βιασμού.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος άσος τόνισε πως είναι χαρούμενος στη νέα του ομάδα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νίκη στο «Ολντ Τράφορντ», δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τέλος απάντησε στωικά τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τις κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κριστιάνο:

Για τη ζωή στη Γιουβέντους: «Οι δύο τελευταίοι μήνες στη Γιουβέντους ήταν φανταστικοί. Όλα πήγαν καλά. Η προσαρμογή μου το ίδιο. Τα βραβεία δεν σημαίνουν τίποτα, δεν είναι πρόβλημα».

Για την πρώην ομάδα του: «Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, που παίζει στο γήπεδο της. Θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά ξέρουμε πως διαθέτουμε τα “όπλα” μας. Είμαστε η “Γιούβε”. Ξέρουμε πως αν παίξουμε καλά και με τον τρόπο που θέλει ο προπονητής μας έχουμε καλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τις αναμνήσεις του από τα χρόνια στη Γιουνάιτεντ: «Κέρδισα πολλά τρόπαια εδώ. Κύπελλα, πρωταθλήματα, Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμάμαι επίσης την υποστήριξη που είχα. Ήταν φανταστική. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και θα ήθελα να του εκφράσω τις καλύτερες ευχές μου».

Για την μέχρι στιγμή πορεία της Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Δεν έχει σημασία αν αγωνίστηκα η αν αποβλήθηκα. Το σημαντικότερο είναι πως έχουμε έξι πόντους και είμαστε σε καλή θέση. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα».

Για τις κατηγορίες βιασμού: «Είμαι χαρούμενος. Κάναμε την δήλωση δύο εβδομάδες πριν. Εννοείτε πως δεν πρόκειται να πω ψέματα σε αυτήν την περίπτωση. Οι δικηγόροι μου είναι αισιόδοξοι, όπως φυσικά και εγώ. Το σημαντικότερο είναι πως απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και τη ζωή. Έχω ανθρώπους που με προσέχουν. Οι αληθινοί άνθρωποι πάντα επιβραβεύονται».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x