Γενικά

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Εμπιστεύομαι μόνο τέσσερις ανθρώπους στον κόσμο»

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δήλωσε πως όσους φίλους κι αν έχει, μόνο τέσσερις ανθρώπους στον κόσμο εμπιστεύεται απόλυτα.

Σε εξομολογήσεις για την προσωπική του ζωή και θέματα που δεν περιορίζονται στο ποδόσφαιρο προέβη ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε τηλεοπτική συνέντευξή του στην ITV και τον Πιρς Μόργκαν.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μπορεί κατά πολλούς να έχει αποκτήσει τα πάντα μέσω της καριέρας του και να έχει εκατοντάδες ανθρώπους καθημερινά κοντά του, ωστόσο εκείνος αισθάνεται απόλυτα «δικούς» του ελάχιστους: «Θα έλεγα ότι εμπιστεύομαι τέσσερις ανθρώπους, έχω 100% εμπιστοσύνη μόνο σε τέσσερις. Έχω πολύ κοντινούς φίλους, έχω την οικογένειά μου, αλλά αυτοί που εμπιστεύομαι 100% είναι μόλις τέσσερις. Δεν θα πω ποιοί είναι, αλλά μου είναι αρκετοί».

Ο ηγέτης της Γιουβέντους αναφέρθηκε και στην αρνητική πλευρά της τεράστιας δημοσιότητάς του: «Θυμάμαι να βρίσκομαι στο σπίτι με τη γυναίκα μου και να λένε στην τηλεόραση ότι ο Κριστιάνο ετούτο κι εκείνο.. Άκουγα τα παιδιά μου να κατεβαίνουν τις σκάλες και έπρεπε να κλείσω την τηλεόραση, επειδή ένιωσα μεγάλη αμηχανία και δεν ήθελα να ακούσουν ότι μιλάνε άσχημα για τον πατέρα τους. Ένιωσα απαίσια».

Ακόμη, ο Κριστιάνο μίλησε με συγκινητικό τρόπο για την απώλεια του πατέρα του και την υπόθεση βιασμού που κατηγορήθηκε, αλλά και την εποχή που ακόμα ήταν φτωχός, σε μια συνέντευξη που αν μη τι άλλο έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x