Stoiximan Super League

Κρίστιτσιτς: «Ήταν επιφυλακτικοί μαζί μου στον Ερυθρό Αστέρα»

Την δυσπιστία που αντιμετώπισε στον Ερυθρό Αστέρα σχολίασε ο Νέναντ Κρίσιτσιτς, στο πλαίσιο δηλώσεών του για την ανάδειξή του ως έναν από τους κορυφαίους παίκτες της 10ετίας στη σερβική ομάδα.

Στην κορυφαία ενδεκάδα του Ερυθρού Αστέρα για την τελευταία δεκαετία, όπως ψηφίστηκε από τους οπαδούς σε ψηφοφορία της Mozzartsport, συμπεριλήφθηκε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Ο μέσος της ΑΕΚ μοιράστηκε τις σκέψεις του για αυτή τη διάκριση και σχολίασε τη δυσπιστία που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του και τον τρόπο που την αντιμετώπισε.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Mozzasport»:
Για την μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα: «Συχνά σκέφτομαι το καλοκαίρι του 2018, όταν είπα στη σύζυγό μου να ετοιμάσει τα πράγματά της, γιατί με ζήτησε ο Ερυθρός Αστέρας. Ήθελα να αφήσω το σημάδι μου στην χώρα και στην πόλη που μεγάλωσα, ανάμεσα στους ανθρώπους μου. Είχα μεγαλύτερο κίνητρο από τον απλό επαγγελματισμό».

Για τη δυσπιστία που αντιμετώπισε αρχικά: «Όταν ήρθα στον Ερυθρό Αστέρα, ήταν λίγοι αυτοί που ήξεραν πως υπήρχε κάποιος Νέναντ Κρίστιτσιτς στην Ιταλία ή την Ισπανία. Πολλοί ήταν επιφυλακτικοί, έκαναν άσχημα σχόλια για μένα. Ειλικρινά, δεν με ανησυχούσαν. Δεν τα σκεφτόμουν, αλλά ήξερα ότι θα γίνω στόχος έντονης κριτικής και πίεσης. Πίστευα στον εαυτό μου, αλλά είχα και μια μεγάλη επιθυμία να δείξω τι αξίζω στον Ερυθρό Αστέρα. Θυμάμαι πολύ καλά ότι ο κύριος Ζβέζνταν Τέρζιτς πίστεψε πολύ ότι ταιριάζω στην υπό διαμόρφωση ομάδα. Είναι πολύ όμορφο να σε θέλει μια ομάδα σαν τον Ερυθρό Αστέρα. Ένιωσα ότι με ήθελαν πολύ εκείνη τη στιγμή».

Για τη συνεργασία του με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Δεν έχω βρεθεί ξανά σε τόσο ισορροπημένη ομάδα, όπως αυτή του Μιλόγεβιτς. Ευθύνεται πολύ που ήμασταν σε αυτή τη φόρμα. Μας έφτασε στην τελειότητα. Υπήρχε εξαιρετική ατμόσφαιρα και δεν το λέω όπως λέγεται συνήθως. Όλοι αξίζουν τα εύσημα για αυτή την ισορροπία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x