Stoiximan Super League

Κριτήριο για Δώνη ο Γιόχανσον

Την επιστροφή του Σουηδού μπακ περιμένει ο Γιώργος Δώνης, ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, έπειτα από το ρεπό που πήραν από τον Γιώργο Δώνη μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο Γιώργος Δήνης περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση του Ματίας Γιόχανσον, ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του για το επόμενο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Ατρόμητο για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Εφόσον ο Σουηδός άσος είναι σε θέση να αγωνιστεί, τότε ο Έλληνας τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τρεις κεντρικούς αμυντικούς και να αναθέσει στον παίκτη την κάλυψη ολόκληρης της δεξιάς πλευράς.

Αν ο Γιόχανσον δεν τα καταφέρει, τότε το «τρένο» θα αναγκαστεί να ανακαλύψει άλλο τρόπο για τη θέση του δεξιού μπακ-χαφ.

Από εκεί και πέρα, ο Άλτμαν κάνει προπονήσεις με την ομάδα και σταδιακά ανεβάζει ένταση με στόχο το συντομότερο δυνατό να είναι έτοιμος.

Όλα δείχνουν ότι ο Ισραηλινός χαφ θα είναι έτοιμος το Γενάρη, ενώ και στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον κ. Δώνη.

Την ίδια στιγμή, ο Άντονι Μουνιέ νιώθει έτοιμος να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά το ιατρικό επιτελείο παρουσιάζεται επιφυλακτικό ακόμα για τη χρησιμοποίησή του.

Ο Γάλλος κάνει εντατικό ατομικό πρόγραμμα και από σήμερα αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, για να είναι έτοιμος να παίξει με τον Παναιτωλικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x