Γενικά

Κρόος: «Η Γερμανία μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση»

Την πεποίθησή του ότι η εθνική Γερμανίας μπορεί να γυρίσει στις επιτυχίες εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Τόνι Κρόος.

Μετά την άσχημη πορεία της εθνικής Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, υπήρχαν πολλές φωνές που ήθελαν αλλαγές στην ομάδα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Τόνι Κρόος στο «ESPN», τα «πάντσερ» μπορούν να γυρίσουν το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, όπως συνέβη και στην Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είναι πρόκληση να γυρίσουμε τα πράγματα όπως κάναμε και στην Ρεάλ Μαδρίτης. Περιόδους σαν και αυτές πάντα θα υπάρχουν, δεν ανησυχώ για κάτι» τόνισε.

Τόσο οι παίκτες της ομάδας όσο και ο ομοσπονδιακός προπονητής είχαν δεχτεί έντονη κριτική για την εικόνα που παρουσίασαν στα γήπεδα της Ρωσίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μίκαελ Μπάλακ, με τον πρώην διεθνή να δηλώνει έκπληκτος με την παραμονή του Γιόακιμ Λεβ στο τιμόνι των «πάντσερ».

«Θα υπάρξουν πάντα διαφορετικές απόψεις. Κάποιοι μπορεί να υποστηρίζουν πως πρέπει να αποσυρθείς μετά από μια μεγάλη επιτυχία, ενώ άλλοι πιστεύουν πως ο καλύτερη περίοδος είναι μετά από μια αποτυχία. Η άποψη μου είναι πως και με τον ίδιο προπονητή μπορούμε να έχουμε νέες προκλήσεις. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες» προσέθεσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x