Γαλλία

Κρούση της Παρί Σεν Ζερμέν για Καντέ

Έντονο ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει από την Παρί Σεν Ζερμέν για τον μέσο της Λέστερ, Ενγκολό Καντέ, με τους Παριζιάνους να έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου.

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Λέστερ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ενγκολό Καντέ.

Ο Γάλλος μέσος είναι ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές των «αλεπούδων» τη φετινή χρονιά και συνέβαλε τα μέγιστα για να κατακτήσει η ομάδα του το πρωτάθλημα της Αγγλίας.

Δημοσίευμα της «Equipe» αναφέρει ότι οι Παριζιάνοι για να κάνουν δικό τους τον διεθνή άσο θα πρέπει να δαπανήσουν περίπου ένα ποσό γύρω στα 40 εκατ. ευρώ. Επίσης, τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για διπλή κρούση, χωρίς όμως να διευκρινίζονται κάποιες περαιτέρω λεπτομέρειες.

Φυσικά οι πρωταθλητές Γαλλίας γνωρίζουν ότι ήδη για τον παίκτη ενδιαφέρονται ομάδες κυρίως από την Premier League και ξέρουν ότι θα έχουν σκληρό ανταγωνισμό.

Από τον Τύπο στο Νησί έχει ειπωθεί ότι οι μεγάλες θεωρητικά ομάδες στην Αγγλία θα μπουν το καλοκαίρι στη διεκδίκηση για τον 25χρονο μέσο. Συγκεριμένα ο Καντέ έχει προστεθεί στις μεταγραφικές λίστες των Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x