Αγγλία

Ξαφνικά… Τότεναμ για Κεϊτά Μπαλντέ!

Τον Κεϊτά Μπαλντέ είναι έτοιμη να κάνει δικό της η Τότεναμ, χαλώντας τα όποια σχέδια της Γιουβέντους, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport».

«Χαλάστρα» στη Γιουβέντους είναι έτοιμη να κάνει η Τότεναμ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της «Corriere dello Sport» ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στη Λάτσιο για την απόκτηση του Κεϊτά Μπαλντέ.

Ο 22χρονος, του οποίου το συμβόλαιο με τους «λατσιάλι» λήγει το επόμενο καλοκαίρι, έχει βρεθεί για πολύ καιρό στο «στόχαστρο» των πρωταθλητών Ιταλίας.

Η ομάδα όμως του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αρνείται να προσφέρει τα 30 εκατ. ευρώ, με τα οποία κοστολογείται ο ποδοσφαιριστής και προσφέρει τα μισά, με αποτέλεσμα η υπόθεση να έχει «παγώσει».

Κάπου εδώ λοιπόν έρχεται για να μπει δυναμικά στο κόλπο απόκτησης του η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, η οποία και είναι διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό της ρήτρας.

Η κίνηση αυτή πέρα του ότι θα ενισχύσει ακόμα πιο πολύ τη μεσοεπιθετική γραμμή των «σπιρουνιών» θα ζεστάνει και τον κόσμο, καθώς η μόνη προσθήκη του συλλόγου ως τώρα είναι ο Ντάβινσον Σάντσεθ από τον Άγιαξ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Σενεγαλέζος φέρεται πως έχει ήδη απορρίψει προτάσεις των Μίλαν, Γούεστ Χαμ και Νάπολι, όμως με το χρόνο για το τέλος των μεταγραφών να κυλάει αντίστροφα και τα περιθώρια να στενεύουν θα κληθεί σύντομα να αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο Κεϊτά τη περασμένη σεζόν σημείωσε 16 τέρματα και 5 ασίστ σε 31 αγώνες στη Serie A.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x