Stoiximan Super League

Ξανά 4-2-3-1 και Σένκεφελντ δοκίμασε ο Δώνης – «Πρώτα απ’ όλα να είμαστε συμπαγείς»

Ο Γιώργος Δώνης έβαλε και στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού τον Σένκεφελντ με τους «βασικούς», τους οποίους παρέταξε με σύστημα 4-2-3-1, ζητώντας προσοχή στα μετόπισθεν.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Δώνης επέμεινε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στο 4-2-3-1, με το οποίο -φαίνεται πως- σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του στο ΟΑΚΑ…

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος τεχνικός των «πράσινων» έβαλε με τους λεγόμενους βασικούς τον Διούδη στο τέρμα, τους Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρα και Ινσούα στην άμυνα. Ενώ Κουρμπέλης και Δώνης ήταν στον άξονα, με τους Ζαχίντ-Μπουζούκη στα άκρα και τον Κολοβό πίσω από τον προωθημένο Μακέντα.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο φόρμας και παίζει πολύ γρήγορα. Τόσο όταν έχει τη μπάλα, όσο και χωρίς τη μπάλα. Θέλω πρώτα και πάνω απ’ όλα να είμαστε συμπαγείς...», ήταν παράλληλα μερικά από τα λόγια του Δώνη προς τους παίκτες του, θέλοντας να τους επιστήσει την προσοχή!

Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στο «Γεώργιος Καλαφάτης», που πραγματοποιήθηκε χωρίς νέα προβλήματα και με μοναδική απουσία τον κλινήρη Βαγιαννίδη αυτό περιλάμβανε αρχικά προθέρμανση. Στη συνέχεια ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, ενώ ακολούθως οι παίκτες του Παναθηναϊκού έπαιξαν παιχνίδι τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων στο μισό γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x