Ισπανία

Ξανά απών από την προπόνηση της Μπαρτσελόνα χωρίς να ενημερώσει ο Ντεμπελέ!

Απών χωρίς να ενημερώσει τον σύλλογο, ήταν ο Ντεμπελέ από τη χθεσινή προπόνηση της Μπαρτσελόνα.

Ακόμα ένα πειθαρχικό παράπτωμα από τον Ουσμάν Ντεμπελέ.

O 21χρονος εξτρέμ απουσίασε την Πέμπτη από την προπόνηση της Μπαρτσελόνα λόγω γαστρεντερίτιδας, χωρίς όμως να έχει ενημερώσει νωρίτερα τον σύλλογο, σύμφωνα με την ισπανική «Mundo Deportivo».

Μάλιστα, μέλη του τεχνικού επιτελείου των «μπλαουγκράνα» προσπαθούσαν χωρίς αποτέλεσμα να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω τηλεφώνου για μιάμιση ώρα, κάτι που προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στις τάξεις της ομάδας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ουσμάν Ντεμπελέ προκαλεί τη δυσαρέσκεια του συλλόγου. Ο νεαρός εξτρέμ έχει αργήσει αρκετές φορές να πάει στην προπόνηση, δεν ακολουθεί πιστά τη διατροφή που του έχουν προτείνει οι διαιτολόγοι του συλλόγου και σταμάτησε χωρίς να ενημερώσει τα μαθήματα ισπανικών που υποχρεούνταν από τη Μπαρτσελόνα να παρακολουθήσει.

Αν λάβουμε όλα αυτά υπόψη, μόνο τυχαία δεν φαίνεται πως είναι η μη χρησιμοποίησή του από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, σε μία περίοδο μάλιστα που υπάρχει «χώρος» για εκείνον στην ομάδα, με τον Μέσι να μην μπορεί να αγωνιστεί, λόγω του τραυματισμού στο χέρι του που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x