Stoiximan Super League

Ξανά εκτός αποστολής ο Καστιγέχος, έρχεται για τον Απόλλωνα!

Ο 31χρονος Αργεντινός επιθετικός, Γκονζάλο Καστιγέχος, ο οποίος θα βρεθεί πιθανότατα αύριο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα, έμεινε ξανά εκτός αποστολής σε αγώνα της Φέρο Καρίλ.

Εκτός αποστολής στο ματς της Φέρο Καρίλ με την Ολ Μπόις έμεινε το βράδυ της Κυριακής (16/7) ο Γκονζάλο Καστιγέχος. Ο 31χρονος Αργεντινός επιθετικός, που είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 15 τέρματα, δεν αγωνίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση για την 42η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

inner

inner
*στην δεξιά πλευρά η ενδεκάδα και ο πάγκος της Φέρο Καρίλ

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό καθώς έχει να αγωνιστεί από τις 22/6 με τη φανέλα της ομάδας του, μένοντας εκτός αποστολής στα πέντε τελευταία ματς.

Ο Καστιγέχος έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της ομάδας πως θα φύγει για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης (με τους ανθρώπους της Φέρο Καρίλ να του έχουν δώσει την έγκρισή τους) και πιθανότατα αύριο (18/7) θα βρεθεί στην Ελλάδα ώστε να περάσει από ιατρικά. Εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ελαφρά Ταξιαρχία και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Βουλγαρία και το Πράβετς για να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x