Γερμανία

Ξανά «μάχιμοι» Κομάν και Τιάγκο στη Μπάγερν

Ο Νίκος Κόβατς θα έχει στη διάθεσή του για το ματς της Μπάγερν Μονάχου με τη Βέρντερ Βρέμης τόσο τον Κίνγκσλεϊ Κομάν όσο και τον Τιάγκο Αλκάνταρα, που επιστρέφουν νωρίτερα του αναμενόμενου!

Δύο ευχάριστα νέα προέκυψαν από τη σημερινή προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου για τον Νίκο Κόβατς, ενόψει του αγώνα με τη Βέρντερ στη Βρέμη. Κι αυτό γιατί ο Κροάτης τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και πάλι στα πλάνα του τους Κίνγκσλεϊ Κομάν και Τιάγκο Αλκάνταρα…

Ο Κομάν είχε υποστεί ρήξη συνδέσμων στο εναρκτήριο ματς της σεζόν για τους Βαυαρούς, κόντρα στη Χόφενχαϊμ, στις 24 Αυγούστου. Η επιστροφή του Γάλλου εξτρέμ αναμενόταν το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη.

Ο Αλκάνταρα από την άλλη τραυματίστηκε στο παιχνίδι του γερμανικού Κυπέλλου, ανάμεσα στη Μπάγερν και την Ρέντιγκχαουζεν, αποκομίζοντας πρόβλημα στους προσαγωγούς. Με τον 27χρονο μέσο να γυρίζει στη δράση κανονικά στα μέσα του επόμενου μήνα.

Έτσι, αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στην αποστολή της πρωταθλήτριας Γερμανίας, ενώ πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και με τον Σερζ Γκνάμπρι, που σήμερα έκανε μόνο τρέξιμο στη Ζέμπενερ Στράσε.

Αντιθέτως, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ματς Χούμελς στη σαββατιάτικη αναμέτρηση στο «Βέζερ Στάντιον», καθώς το γαστρεντερολογικό πρόβλημα που του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς της Μπάγερν με τη Μπενφίκα δεν έχει ξεπεραστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x