Stoiximan Super League

Ξανά Μονταφόν επέλεξε για την προετοιμασία του ο Ατρόμητος (pics)

Στο Μονταφόν της Αυστρίας θα βρεθεί και τη φετινή χρονιά ο Ατρόμητος, για το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, όπως ανακοίνωσαν οι Περιστεριώτες.

Το υψηλό επίπεδο που αναζητούσαν οι άνθρωποι του Ατρόμητου για τη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας των δυτικών προαστίων φαίνεται ότι βρήκαν στην επιλογή του Μονταφόν.

Με τον Ατρόμητο να ανακοινώνει σήμερα πως οι βάσεις για τη νέα σεζόν θα μπουν ξανά στην Αυστρία και την εν λόγω περιοχή, αλλά αυτή την φορά η αποστολή θα έχει για… έδρα της το «Hotel Vitalquelle Gauenstein».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Περιστεριωτών:
«Στο Μονταφόν της Αυστρίας θα βρεθεί και τη φετινή χρονιά η ομάδα μας για το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με το επίπεδο να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες, ο team manager, Νίκος Λαζαρίδης έκανε εκτενή έρευνα σε τρία προπονητικά κέντρα σε Αυστρία και Γερμανία με τελική απόφαση μιας γνώριμης περιοχής από πέρυσι, του Μονταφόν.

inner

Η ομάδα μας θα βρεθεί για την προετοιμασία της και πάλι στην περιοχή της Αυστρίας αλλά αυτή τη φορά σε διαφορετική ξενοδοχειακή μονάδα και συγκεκριμένα στο Hotel Vitalquelle Gauenstein.

Από την πρώτη εικόνα και μόνο, καταλαβαίνει κανείς ότι το συγκεκριμένο ξενοδοχείο αποτελεί μια ιδανική λύση για προετοιμασία ομάδας αφού συνδυάζει την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία στη φύση με τις εξαιρετικές παροχές σε δωμάτια, κέντρο ευεξίας και εστιατόρια. Το Hotel Vitalquelle Gauenstein βρίσκεται πάνω στη λίμνη, η οποία αποτελεί μια μοναδική τοποθεσία σε ολόκληρη την περιοχή.

inner

Σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση παίζουν και τα δωμάτια του ξενοδοχείου που είναι πλήρως εξοπλισμένα, όπως επίσης και το κέντρο ευεξίας (SPA) που περιλαμβάνει μια κρυστάλλινη σάουνα, ένα ατμόλουτρο και μια καμπίνα υπέρυθρης ακτινοβολίας. Υπάρχει επίσης ένα ειδικό aqua cave για καλή αναπνοή, πισίνα με πολύ παγωμένο νερό και πολλά σημεία γρήγορης αποκατάστασης μετά από μια κουραστική μέρα.

inner

Το ξενοδοχείο διαθέτει τόσο εξωτερική πισίνα όσο και εσωτερική πισίνα ενώ έχει και υπερσύγχρονο γυμναστήριο με πλειάδα οργάνων για τις ανάγκες της προετοιμασίας.

inner

Για τις ανάγκες των προπονήσεων έχουν επιλεχθεί οι ίδιες γηπεδικές εγκαταστάσεις που απέχουν μόλις λίγα λεπτά από το ξενοδοχείο ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες ψυχαγωγίας για την χαλάρωση των παικτών από τις σκληρές προπονήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x