Ορισμένες ήττες και ορισμένα γκολ, όσα χρόνια και αν περάσουν δεν ξεχνιούνται. Ένα από αυτά είναι σίγουρα του Κώστα Μανωλά που έδωσε στην Ρόμα την πρόκριση στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ενάντια στην Μπαρτσελόνα.

Περισσότερες από 500 ημέρες έπειτα από την κεφαλιά του «χρυσοκέφαλου» Κώστα Μανωλά και την επική ανατροπή και πρόκριση της Ρόμα απέναντι στους «μπλαουγκράνα», ο ‘Έλληνας στόπερ θα βρεθεί ξανά στο δρόμο των «μπλαουγκράνα», φορώντας όμως τούτη τη φορά τη φανέλα της Νάπολι για τους «16». Το ανεπιθύμητο deja vu έφερε στην επιφάνεια μια πληγή, η οποία παραμένει ανοιχτή στο στρατόπεδο των Καταλανών.

Ερωτηθείς για αυτό ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός υποστήριξε: «Εκείνη ήταν μια σημαντική νύχτα για μένα. Ωστόσο, πλέον ανήκει στο παρελθόν. Ελπίζω μαζί με την ομάδα μου να ξαναζήσουμε μια νύχτα σαν και εκείνη».

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μανωλάς θα τεθεί αντιμέτωπος από την 10η Απριλίου του 2018 με την Μπαρτσελόνα, αφού την έχει αντιμετωπίσει άλλες δύο φορές σε φιλικά προετοιμασίας.Επιμέλεια: Παναγιώτης Ιωάννου