Stoiximan Super League

Ατομικό ο Μπαξεβανίδης, εξάρθρωση επιγονατίδας ο Φοσέ στην Ξάνθη

Με μοναδικές απώλειες τους Δήμο Μπαξεβανίδη και Ζορντάν Φοσέ, αλλά και με μεγάλη έμφαση στα τελειώματα φάσεων ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Παρασκευής στην Ξάνθη (8/11).

Η προετοιμασία της Xanthi FC για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Super League 1 οδεύει προς το τέλος της, μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής.

Απομένει μία ακόμη προπόνηση, αυτή του Σαββάτου μετά την οποία θα ανακοινωθεί η αποστολή για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Xanthi FC Arena (17:00).

Κατά τη διάρκεια των σημερινών (8/11) ασκήσεων οι ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης δούλεψαν στο αμυντικό κομμάτι και την επιθετική ανάπτυξη μέσα από ένα εύρος διαφορετικών ασκήσεων που σκοπό είχαν την αφομοίωση της τακτικής που θα ακολουθήσει η ομάδα στην προσεχή αναμέτρηση.

Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης υπήρξαν τελειώματα φάσεων καθώς επίσης και τακτική στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Δήμος Μπαξεβανίδης ενώ ο Ζορντάν Φοσέ υπέστη εξάρθρωση επιγονατίδας και δεν υπολογίζεται από τον Κίκο Ραμίρεθ για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x