Champions League

Ξανθόπουλος στον ΣΠΟΡ FM: «Να μην δεχθεί γκολ στο Καραϊσκάκη - Καιρό έψαχνε παίκτη σαν τον Σεμέδο»

Τη σημασία του να κρατήσει το «μηδέν» ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν στη ρεβάνς του «Γ.Καραϊσκάκης» τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Κώστας Ξανθόπουλος.

Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν. αν κρατήσει απαραβίαστη την εστία στη ρεβάνς με τους Τσέχους, εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Πέτρος Ξανθόπουλος.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος μέσος τόνισε ότι οι Πειραιώτες έψαχναν καιρό έναν παίκτη όπως τον Σεμέδο, ενώ έδειξε θετικός στο ότι μπορούν να αντικατασταθούν εκ των έσω το κενό που δημιουργήθηκε με τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, όσο και εκείνο που προέκυψε χθες με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέτρος Ξανθόπουλος

Για το χτεσινό ματς με την Πλζεν: «Ήταν θετικό το αποτέλεσμα. Είναι σίγουρα νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Κατά διαστήματα δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός. Δεν ήταν έτοιμη η ομάδα, υπάρχει πρόβλημα στα φορ, βγήκε κάποιες φορές με προϋποθέσεις στο τέλος αλλά δεν έκανε ευκαιρία ουσιαστικά. Το αποτέλεσμα, όμως, ενδιαφέρει κυρίως, ήταν θετικό το πρόσημο».

Για αυτό που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός: «Το πρόβλημα ήταν στην τελική προσπάθεια. Είναι προφανές. Κοίταξε να πάρει έναν καλό παίκτη, όλα γίνονται εύκολα όταν υπάρχει το εύκολο γκολ».

Για τη ρεβάνς στο «Καραϊσκάκης»: «Θα είναι πολύ δύσκολο το ματς, θα πρέπει να ξεπεράσει τον σκόπελο. Αλλά αν ο Ολυμπιακός δεν δεχθεί γκολ θα περάσει. Θεωρώ το βάρος πρέπει να το δώσει στο να μην ανοιχτεί πίσω, να κρατήσει το μηδέν. Θα βρει καλύτερο πρόσωπο. Έχει σύνολο και στο κάτω κάτω δεν σε ενδιαφέρει αν θα είσαι καλός, σε ενδιαφέρει να πάρεις την πρόκριση. Το να παίξεις απλά καλά, μου είναι αδιάφορο».

Για τον Ρούμπεν Σεμέδο: «Ο Σεμέδο είναι καλός παίκτης, γρήγορο παιδί, καλός στις τοποθετήσεις και το ψηλό παιχνίδι. Τόσα χρόνια λέμε ότι λείπει ένας τέτοιος παίκτης από τα σέντερ μπακ του Ολυμπιακού. Τον ήθελε καιρό τέτοιον παίκτη, αξιόπιστο, γρήγορο, χωρίς πολλά λάθη. Πατάει καλά. Θα είναι τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό. Μακάρι να προσαρμοστεί και να παίζει συνέχεια έτσι».

Για την πιθανή απουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου από τη ρεβάνς: «Ο Αβράαμ είναι έμπειρος παίκτης, σίγουρα σημαντική η απουσία του, αλλά υπάρχουν παιδιά να πάρουν τη θέση του».

Για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Κώστα Φορτούνη: «Δε νομίζω ότι μπορούμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Ο προπονητής θα αποφασίσει. Θα καλυφθεί εκ των έσω το κενό. Έχει τον Βαλμπουενά ως προσωπικότητα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x