Stoiximan Super League

Ξεχωρίζει του Τσιρίλο

Ως φαβορί να αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας της ΑΕΚ στην επάνοδό της στη Σούπερ Λίγκας προβάλει ο Μπρούνο Τσιρίλο. Αισιοδοξία για την υπόθεση του Κούρεζ.

Την πίστη ότι δεν χρειάζονται πολλές προσθήκες για την ολοκλήρωση του ρόστερ της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν εκφράζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή βρίσκεται η απόκτηση ενός στόπερ, ο οποίος θα καλύψει τη συγκεκριμένη θέση και θα αποτελέσει τον ηγέτη της «κιτρινόμαυρης» άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Μπρούνο Τσιρίλο παραμένει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας. Ο Ιταλός αμυντικός έχει το προβάδισμα, αν και δεν έχει κλείσει τυπικά το θέμα, αφού υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Δέλλας και ο Λυμπερόπουλος ξέρουν καλά τον 36χρονο παίκτη, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει γενικότερα και τους νεαρότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

Πλέον ο Τσιρίλο περιμένει την ειδοποίηση της ΑΕΚ για να πέσουν οι υπογραφές. Πάντως, θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει κάτι δραστικό μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα.

Εν τω μεταξύ, στη μεταγραφική λίστα που αφορά τους κεντρικούς αμυντικούς υπάρχουν πολλά ονόματα και μεταξύ άλλων βρίσκεται εκείνο του Χουάνπε.

Ο 22χρονος παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λας Πάλμας, η οποία αγωνίζεται στη Β' κατηγορία της Ισπανίας. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που εξέφραζαν την έκπληξή τους σε περίπτωση που το θέμα προχωρήσει.

Μια υπόθεση που σε καμία περίπτωση δεν έχουν εγκαταλείψει στην ΑΕΚ είναι αυτή του Ρόμπερτ Κούρεζ. Ο 22χρονος Σλοβένος επιθετικός θεωρείται παίκτης που μπορεί να καλύψει θέση στο ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x