Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει αυτή την εβδομάδα του Κατελάρη

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις για τον μέσο της Ομόνοιας που αποτελεί βασικό στόχο του Παναθηναϊκού.

Εβδομάδα… Φάνου Κατελάρη άρχισε για τον Παναθηναϊκό, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν μπορεί να αποκτηθεί ή όχι.

Η Ομόνοια θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και οι «πράσινοι» δεν μπορούν να δώσουν χρήματα, παρά μόνο ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αλλά δεν είναι και χαμένη για το «τριφύλλι» που θέλει πολύ τον 23χρονο άσο, καθώς είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Προτεραιότητα για τον Γιώργο Δώνη αποτελεί η απόκτηση ενός μέσου, ενώ σε ό,τι αφορά στον στόπερ, θέλει να έχει προσωπικότητα και να μπορεί να βγάλει την ομάδα μπροστά. Για τους εξτρέμ θέλει τουλάχιστον ο ένας από τους δύο που θα αποκτηθεί να μπορεί να παίξει και σαν δεκάρι, ενώ για τον σέντερ φορ να διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Μακέντα αλλά να μπορεί να σκοράρει.

Σε ό,τι αφορά στους Γιάννη Μπουζούκη και Τάσο Χατζηγιοβάννη, οι συζητήσεις συνεχίζονται χωρίς ακόμη αποτέλεσμα, αλλά με συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα υπάρξει συμφωνία, ειδικά για τον πρώτο. Οι δύο παίκτες συνεχίζουν όλες αυτές τις μέρες το ατομικό τους πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x