Stoiximan Super League

Ξεκαθαρίζει για Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό

Εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν μέσα στις επόμενες ώρες στην υπόθεση του Γκιγιέρμε, με τον Ολυμπιακό να επιχειρεί να κάνει δικό του τον Βραζιλιάνο χαφ.

Η υπόθεση του Γκιγιέρμε βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με την Λα Κορούνια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ, τον οποίο θέλουν να φέρουν μέχρι την Τετάρτη και να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για το δεύτερο παιχνίδι με τη Λουκέρνη στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η Ντεπορτίβο, γνωρίζοντας ότι έχει και άλλες προτάσεις για τον 27χρονο άσο, έχει μπει σε μία διαδικασία… πλειστηριασμού του παίκτη για να αποσπάσει το μεγαλύτερο οικονομικό κέρδος. Οι Ισπανοί ζητούν περίπου 4 εκατ. ευρώ για την πώληση του Γκιγιέρμε, όσα δηλαδή έδωσαν στην Ουντινέζε πριν από δύο χρόνια.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα καμία πρόταση δεν έχει φτάσει τα «θέλω» του συλλόγου της Γαλικίας και στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τους Πειραιώτες να παίρνουν ως δανεικό τον παίκτη, με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι που θα είναι λίγο πάνω από τα 3 εκατ. ευρώ.

Οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν άμεσα τον ποδοσφαιριστή, να έρθει για εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια να δηλωθεί στη λίστα της UEFA, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x