Stoiximan Super League

Ξεκινά για το… 46ο με Ραφίνια και Χολέμπας

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος υποδεχόμενος απόψε τον Αστέρα. Βασικοί οι δύο έμπειροι μπακ.

Την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του και κατάκτησης του πρωταθλήματος για 46η φορά στην ιστορία του αρχίζει απόψε ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος τον Αστέρα Τρίπολης (20:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.r). Πρόκειται για την πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων», καθώς το παιχνίδι τους με την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα είχε αναβληθεί λόγω του τελικού Κυπέλλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει-επιτέλους-τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τα νέα αποκτήματα και μάλιστα αναμένεται να ρίξει στη μάχη δύο εξ αυτών. Ο Πορτογάλος αναμένεται να χρησιμοποιήσει στα άκρα της άμυνας τους Ραφίνια (δεξιά) και Χοσέ Χολέμπας (αριστερά). Ο Τζολάκης θα παραμείνει στο τέρμα, με τους Σισέ και Μπα φαβορί για το κέντρο άμυνας. Οι Μπουχαλάκης και Καμαρά θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Μασούρα και Ραντζέλοβιτς σε ρόλο εξτρέμ, τον Βαλμπουενά δεκάρι και στην κορυφή της επίθεσης τον Ελ Αραμπί.

Ο Εμβιλά είναι στην αποστολή και δεδομένης της καλής κατάστασης στην οποία βρίσκεται αναμένεται να πάρει χρόνο ως αλλαγή. Εκτός αποστολής είναι οι ανέτοιμοι Σα και Πέπε, οι Σουντανί και Ανδρούτσος, καθώς και οι Λοβέρα και Βρουσάι που είναι σε καραντίνα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:
Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Καφού, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Μπρούνο, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x