Stoiximan Super League

Ξεκίνησε η Γ.Σ. του Παναθηναϊκού, 4 αντί για 3 μήνες ο χρονικός ορίζοντας της ΑΜΚ

Με τον Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ να μην εκπροσωπείται, ως αναμενόταν, άρχισε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ μοναδική αλλαγή είναι η αύξηση κατά ένα μήνα της διάρκειας της ΑΜΚ.

Τα τελευταία ρεπορτάζ ανέφεραν ότι πιθανότατα ο Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ δεν θα έχει εκπρόσωπο στη σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως και συνέβη, τελικά, με τον Ταϊλανδό broker -ή άλλον άνθρωπό του- να απουσιάζει από τα γραφεία της ομάδας στα Βριλήσσια.

Εκεί όπου αντιθέτως, έχουν δώσει το παρόν ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, εκπροσωπώντας την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, ο Παναγιώτης Μπόμης που εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και ο Θοδωρής Μαραγκουδάκης εκ μέρους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Θυμίζουμε πως, στη σημερινή Γ.Σ. πρόκειται να προκηρυχθεί και… τυπικά το «άνοιγμα» της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου του Παναθηναϊκού κατά 10 εκατομμύρια ευρώ, με τον χρονικό ορίζοντα να είναι τελικά τεσσάρων και όχι τριών μηνών, ούσα και η μοναδική διαφοροποίηση με βάση τα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x