Περιφερειακό

Ξεκίνησε με αισιοδοξία τη χρονιά η AE Μεταμόρφωση

Κάλεσμα στους φιλάθλους της να στηρίξουν τη φετινή προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, απηύθυνε η ΑΕ Μεταμόρφωση.

Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της ΑΕ Μεταμόρφωση, Χρήστος Λέφας, απηύθηνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται και φέτος, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά:

«Υπό την καθοδήγηση του πολύπειρου προπονητή Λευτέρη Αλεξάκη και του συνεργάτη του γυμναστή, Βαγγέλη Καλαμπαλίκη, τους οποίους εμπιστεύτηκε το Δ.Σ. της Α.Ε.Μ. για να την οδηγήσουν με επιτυχία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ΕΠΣΑ, ξεκίνησε τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο ιστορικότερος Σύλλογος της Μεταμόρφωσης. Ελπιδοφόρα και αισιόδοξα, αφού ήδη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές η Α' ομάδα έχει τρία νικηφόρα αποτελέσματα και μια ήττα από τον ισχυρό Νεοπεντελικό.

Η φετινή συνολική προσπάθεια έχει ως στόχο την διάκριση και καταξίωση όλων των τμημάτων, αφού ολοένα και περισσότεροι νέοι αθλητές, παιδιά της Μεταμόρφωσης, εντάσσονται στην ομάδα και συμμετέχουν ενεργά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της.
Τα τμήματα των υποδομών λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε λίγες μέρες με το ανακαινισμένο γήπεδο του Προφήτη Ηλία που χρησιμοποιείται από τον σύλλογο, θα υπάρξει ακόμα πιο σπουδαία και σημαντική προσπάθεια των ακαδημιών. Άξιο αναφοράς ότι από φέτος, ύστερα από πολλά χρόνια, το σωματείο μας διεξάγει 13 αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο και μάλιστα οι πρώτες ομάδες των Κ10, Κ14, Κ16 και Κ18 συμμετέχουν στα επίσημα πρωταθλήματα ΕΠΣΑ.

Απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της Μεταμόρφωσης, να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου, αφού είναι σίγουρο πως με την παρουσία των πολυπληθών φίλων της Α.Ε.Μ. οι επιτυχίες θα είναι δεδομένες.

Ο πρόεδρος

Χρήστος Λέφας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x