Stoiximan Super League

Ξεκούραση και... αποφάσεις

Με το κλίμα να είναι βαρύ μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ πριν την εορταστική άδεια και ενώ ο Γκ. Πογέτ έχει προαναγγείλει αλλαγές στην ομάδα άμεσα.

Ευκαιρία για ξεκούραση και ανασύνταξη στην ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκαν στα Σπάτα την επομένη της ήττας από τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, με το οποίο ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της ομάδας για το 2015.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, το κλίμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Ακολουθεί ολιγοήμερη άδεια λόγω εορτών και η Ένωση θα συγκεντρωθεί και πάλι στο προπονητικό ξανά την προσεχή Κυριακή. Την μεθεπόμενη Κυριακή υπάρχει η αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Χανιά για την 16η αγωνιστική και λίγες μέρες μετά το εκτός έδρας ματς με τους Βοιωτούς για τους «16» του Κυπέλλου. Οπότε, δεν υπάρχει άνεση να ξεκουραστούν και πολύ οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Όλα αυτά, ενώ χθες ο Γκουστάβο Πογέτ προανήγγειλε πολλές αλλαγές χθες, μιλώντας στους παίκτες και φαίνεται πως δεν επρόκειτο για λόγια που προήλθαν από εκνευρισμό της στιγμής και πως αναμένεται να προβούν σε κινήσεις στην ΑΕΚ ώστε να βελτιωθεί άμεσα η ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x