Stoiximan Super League

«Ξεμπούκωσε» κόντρα στον Λεβαδειακό ο Αστέρας

Φιλική νίκη με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης επί του Λεβαδειακού. Γκολάρα ο Σίτο, σκόραρε κι ο Κρέσπι.

Νίκησε τον Λεβαδειακό και πήρε… ώθηση ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες, οι οποίοι προέρχονται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, επικράτησαν 2-0 των Βοιωτών σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Σίτο με σουτ εκτός περιοχής στο 10’ (έχοντας πάρει την κόντρα μετά από προσπάθεια των φιλοξενούμενων) και ο Παναγιώτου, έπειτα από πετυχημένη και ωραία συνεργασία με τον Βλάχο, ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του στο 29ο λεπτό.

Έδωσε χρόνο σε παίκτες με λίγο -έως τώρα- χρόνο συμμετοχής ο Μπόρχα Χιμένεθ, με την ομάδα του να είναι αισθητά ανώτερη στο πρώτο μέρος και να έχει σημαντική ευκαιρία στο 43’ με τον Νίκα (μετά συνεργασία με τον Συμελίδη).

Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος, στο οποίο έγιναν αρκετές δοκιμές από τους προπονητές, με τον Λεβαδειακό να έχει μεγάλη φάση (την καλύτερη β’ ημιχρόνου) στο 71’ με τον Κονάν να στέλνει ελάχιστα εκτός εστίας την μπάλα με κεφαλιά έπειτα από ατομική προσπάθεια του Ούλριχ από τα δεξιά.

Αστέρας Τρίπολης (Χιμένεθ): Τσιφτσής, Βλάχος, Ορτένγκα, Ματρικάρντι, Σουάρεζ, Μπελόκ, Παναγιώτου, Σίτο, Καπίγια, Μπαράλες, Ρέχις Κρέσπι

Αγωνίστηκαν και οι: Ψεύτης, Χριστόπουλος, Τασουλής, Αλί Μπαμπά, Χουαρέγκι, Αλάγκμπε

Λεβαδειακός (Σπανός): Μπάγιτς, Χατζολάμπρος, Παντελιάδης, Λιάγκας, Κοζορώνης, Νίκας, Φυτανίδης, Καστιγιόν, Σανάμπρια, Ιωαννίδης, Συμελίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x