Ιταλία

Ξέρανε τη Λάτσιο στο 93' με επική γκολάρα ο Ντιμπάλα! (video)

Απόδραση… τίτλου στη Ρώμη για τη Γιουβέντους! Με τρομερή ατομική προσπάθεια του Ντιμπάλα σε «νεκρό χρόνο», οι «μπιανκονέρι» άφησαν στον τόπο τη Λάτσιο (1-0) και είναι ολοζώντανοι για το πρωτάθλημα.

Μηδένα προ της Γιουβέντους μακάριζε!

Πάνω που έμοιαζε αδύνατο να δούμε… κάτι στη «σούπα» του Ολίμπικο, οι μπιανκονέρι «ξέρασαν» τη Λάτσιο και επιστρέφουν στο Τορίνο με τεράστιο διπλό… τίτλου.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο… μάγος Ντιμπάλα έκανε το «θαύμα» του. Πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, έσκασε αλήτικη ποδιά στον αντίπαλό του κι εν συνεχεία, παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ του Παρόλο και παρά το ότι έπεσε στο χορτάρι, κατάφερε να… τινάξει τα δίχτυα με δυνατό σουτ, διαμορφώνοντας το… επικό 0-1 για την ομάδα του Αλέγκρι.

Κάπως έτσι, η Γιούβε έμεινε ολοζώντανη στο κόλπο του πρωταθλήματος. Κι αυτό γιατί παρέμεινε μόλις στο -1 από τη Νάπολι, η οποία παίζει αργότερα με τη Ρόμα κι ενώ οι πρωταθλητές «χρωστούν» το παιχνίδι με την Αταλάντα που αναβλήθηκε λόγω χιονιά.

Όσο για το θέαμα στο αποψινό Λάτσιο-Γιουβέντους; Αφήστε το καλύτερα… Οι φάσεις που έγιναν είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, σε ένα πολύ κακό ντέρμπι, το οποίο, όμως, θα μνημονεύεται για το… μαγικό του Ντιμπάλα στην εκπνοή.

Η γκολάρα του Ντιμπάλα




Αναλυτικά η 27η αγωνιστική

Σάββατο 3/3

Σπαλ – Μπολόνια 1-0
(48’ Γκράσι)

Λάτσιο – Γιουβέντους 0-1
(93' Ντιμπάλα)

Νάπολι – Ρόμα (21:45)

Κυριακή 4/3

Τζένοα – Κάλιαρι (13:30)
Κίεβο – Σασουόλο (16:00)
Ουντινέζε – Φιορεντίνα (16:00)
Τορίνο – Κροτόνε (16:00)
Μπενεβέντο – Βερόνα (16:00)
Αταλάντα – Σαμπντόρια (16:00)
Μίλαν – Ιντερ (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x