Copa America

«Ξέρανε» την Αργεντινή η Κολομβία

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Κολομβία επικράτησε 2-0 της Αργεντινής στο Σαλβαντόρ στο μεγάλο ντέρμπι του δεύτερου ομίλου του Copa America και της δημιούργησε μπελάδες για τη συνέχεια.

Η Κολομβία του Κάρλος Κεϊρόζ επικράτησε 2-0 της Αργεντινής στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου του Copa America στη Βραζιλία και την έβαλε από νωρίς να «κυνηγά» τις προνομιούχες θέσεις του γκρουπ.

Οι Μαρτίνες στο 70’ και Ζαπάτα στο 85’ «σφράγισαν» τη νίκη των «καφετέρος».

Η «αλμπισελέστε» ξεκίνησε δυνατά, πίεσε στην εστία του Οσπίνα και δημιούργησε κάποιες φάσεις με τον Αγουέρο, χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητική. Μετά το πρώτο 20λεπτο, οι παίκτες του Κάρλος Κεϊρόζ άρχισαν να πιέζουν την εστία του Αρμάνι και απείλησαν με τις προσπάθειες του Μαρτίνες και τον Φαλκάο στο 40’, ενώ δεν τους δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Χάμες, μέσω του VAR.

Στην επανάληψη, η κεφαλιά του Παρέδες στο 47’ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι των Κολομβιανών κα ο Οσπίνα επενέβη σωτηρία στις σημαντικές φάσεις των Αργεντινών και ιδιαίτερα στη διπλή ευκαιρία στο 55΄με τους Αγουέρο και Μέσι. Έτσι, στην κόντρα ο Μαρτίνες με ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ στην αριστερή γωνία του Αρμάνι έκανε το 1-0 στο 70’. Οι προσπάθειες των Αργεντινών κατέληγαν πάνω στον Οσπίνα και στο 85’ ένας υπέροχος συνδυασμός έφερε σχεδόν τετ α τετ τον Ζαπάτα που «σκότωσε» τον Αρμάνι και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Ταλιαφίκο, Οταμέντι, Πετσέλα, Σαβάρια, Ροντρίγκες (67’ Πισάρο), Παρέδες, Λο Σέσλο, Ντι Μαρία (46’ Ντε Πολ), Μέσι, Αγουέρο (79’ Σουάρες)

Κολομβία (Κάρλος Κεϊρόζ): Οσπίνα, Μεδίνα, Μίνα, Σάντσες, Τεσίγιο, Μπάριος, Ουρίμπε, Κουαδράδο (64’ Λέρμα), Χάμες, Μουριέλ (13’ Μαρτίνες), Φαλκάο (81’ Ζαπάτα)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x