Γ' Εθνική

Ξέσπασε στη Χαλάστρα ο Ηρακλής

Εμφατική νίκη με 4-2 επί του Καμπανιακού πανηγύρισε ο Ηρακλής στο γήπεδο της Χαλάστρας, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Άνετο πέρασμα έκανε από τη Χαλάστρα ο Ηρακλής, επικρατώντας 4-2 του Καμπανιακού στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις δύο περασμένες αγωνιστικές, ο «Γηραιός» δείχνει να βρίσκει ξανά τα πατήματά του και –παρά την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου- πήρε ακόμα ένα τρίποντο.

Έτσι, συνεχίζει σταθερά δύο βαθμούς πίσω από τον Άρη Παλαιοχωρίου (επικράτησε 1-0 του Αλμωπού Αριδαίας), ο οποίος όμως έχει ένα ματς περισσότερο.

Ο Ηρακλής διατήρησε τον έλεγχο του ματς στο πρώτο ημίχρονο, ανοίγοντας το σκορ στο 17’, ενώ και ο Χρήστος Ρόβας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Ο Καμπανιακός προσπάθησε να σοκάρει τους φιλοξενούμενους, ισοφαρίζοντας λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μισού του ματς, όμως ο Ηρακλής ανέβασε στροφές και επανέκτησε γρήγορα το προβάδισμα.

Στο 62’ ο Τάι ευστόχησε με εκτέλεση φάουλ για το 2-1, ενώ Παπαδόπουλος και Τάι –με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα- διεύρυναν τη διαφορά στο 4-1.

Στο 88’ ο Καμπανιακός κατάφερε να μειώσει σε 4-2, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καμπεράι, μετά από φάουλ του Ρεβυθόπουλου, ο οποίος αποβλήθηκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x