Αγγλία

Χένρι: «Ξεχωριστή η φετινή σεζόν της Λίβερπουλ»

Τέλος στην περίοδο... ξηρασίας της Λίβερπουλ θα βάλει φέτος ο Γιούργκεν Κλοπ σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη των «κόκκινων», Τζον Χένρι, που υποστηρίζει πως η φετινή θα είναι μια «ξεχωριστή σεζόν».

Πρωταθλήτρια είναι πιθανό να βρει το τέλος της φετινής σεζόν τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Τζον Χένρι, που υποστηρίζει πως ο Γιούργκεν Κλοπ έλυσε τα χρόνια αμυντικά προβλήματα της ομάδας και πως η φετινή σεζόν θα είναι ξεχωριστή!

Ο Γερμανός τεχνικός ισοφάρισε την καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας των «κόκκινων» στην Premier League, καθώς έχουν 26 πόντους σε 10 παιχνίδια και ο Χένρι είναι πεπεισμένος πως έχουν ό,τι χρειάζεται για να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Συγκεκριμένα η Λίβερπουλ έχει πετύχει οκτώ νίκες και παραμένει αήττητη στο αγγλικό πρωτάθλημα, στο κυνήγι της πρώτης της κατάκτησης μετά το 1990!

Ο «ισχυρός άντρας» της αγγλικής ομάδας δεν παρέλειψε πάντως να αναφερθεί και στην περσινή πορεία μέχρι τον τελικό του Champions League και την ήττα με 4-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ναι, το Κίεβο ήταν επίπονο. Αλλά το να παλεύεις στον τελικό του Champions League, μπορείς να πεις ότι ήταν αναπάντεχο και κανείς δεν το περίμενε. Πιστεύω πως ο Γιούργκεν (σ.σ. Κλοπ) έχει λύσει τα αμυντικά μας προβλήματα και είμαστε πραγματικά δυνατοί, τόσο στην άμυνα, όσο και στο κέντρο και όλοι γνωρίζουν πόσο καλοί είμαστε επιθετικά. Η Λίβερπουλ είναι μια ξεχωριστή ομάδα και είναι πιθανό να διανύουμε μια ξεχωριστή σεζόν», τόνισε ο Χένρι.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x